Luthagsesplanaden 30c

Luthagsesplanaden 30c

Slutpris

2 890 000 kr


Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 30c


Slutpris
2 890 000 kr

Luthagen— Uppsala

Högst upp i hus med hiss och med utsikt över takåsar och domkyrkotornen samt med öppen spis!

Högst upp i huset med fin utsikt över takåsar och domkyrkotornen ligger denna 2,5:a som nu saluförs. En ljus genomgångslägenhet med härlig rymd, charmig planlösning och en inbjudande öppen spis!

Hallen bjuder in er i bostaden och här finns möjlighet till förvaring i hatthylla. Närmast hallen ligger vardagsrummet som är ett mycket trevligt rum med den fungerande öppna spisen och burspråket som ger en härlig karaktär samt att det skapas ett fint ljusinsläpp från fönstren i vinkel. Här kan ni njuta av en sprakande brasa under den kalla årstiden och under sommaren njuter ni av utsikten från Domkyrkan på balkongen! Köket är ett klassiskt arbetskök med matsal för 6-8 personer intill, med enkla medel går det att omvandla matsalen till ett barn- eller arbetsrum. Utöver detta rum finns det större sovrummet med fönster mot gården och utsikt över takåsar. Badrummet nås via en passage mellan vardagsrum och sovrum, i passagen finns förvaring i två platsbyggda garderober med överskåp.

Brf Bredmansgården är en stabil förening med mycket god ekonomi, det har inte varit några avgiftsförändringar de senaste 12 åren och det planeras inte för någon höjning det närmaste året. Fastigheten som uppfördes 1943-1944 har genomgått många större renoveringar de senaste åren och får anses vara i gott skick. I den låga månadsavgiften 3 109 kr/mån ingår värme, vatten, fiber, kabel-TV och bostadsrättstillägg (komplement till hemförsäkringen). Gemensamma utrymmen i föreningen: en takterrass med tillhörande möbler, tre tvättstugor, torkrum, cykelförråd, hobbyrum och motionsrum/träningslokal. Det finns även en grönskande innergård med trädgårdsmöbler, grillmöjligheter och boulebana.

Att denna del av Luthagen är så populär kan man lätt förstå, här bor ni på ett behagligt avstånd till citykärnan, nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler, gröna fina parkmiljöer och lekparker. Härifrån når ni snabbt härliga motionsspår i Stabbyskogen! Närheten till allmänna kommunikationer med buss samt påfarter för den bilburna pendlaren gör att pendlarläget är mycket bra.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
72 kvm
Avgift
3 109 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-02-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-02-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.