Luthagsesplanaden 9B

Luthagsesplanaden 9B

Slutpris

3 200 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 9B


Slutpris
3 200 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Fin 3:a med öppen spis och balkong i Främre Luthagen!

Välkomna till denna mycket smakfullt renoverade 3:a med en öppen spis, generös takhöjd och mysig balkong mot innergården. Här bor ni i en välskött 40-tals fastighet med hiss och som medlem har ni tillgång till en gemensam takterrass, bastu med dusch och ett övernattningsrum. Bostaden har totalrenoverats på ett synnerligen smakfullt sätt, där många tidstypiska detaljer bevarats med en modern touch.

Lägenheten har genomgående fina ytskikt i smakfull färgsättning slipade vitpigmenterade ekparkettgolv och genomtänkta detaljer. Hallen har gott om förvaring i garderober och det totalrenoverade köket väcker verkligen uppmärksamhet. Här har man valt en sober färgsättning ton i ton med grå luckor och lådor, matchande bänkskiva och exklusiva vitvaror i svart som möter upp det dämpade marmoleum golvet. Köket har skärmats av med en dörr med glas för fint ljusinsläpp och rummet nyttjas i dagsläget som ett extra sovrum med fönster och en dämpande heltäckningsmatta. Vardagsrummet är mycket inbjudande för social samvaro med en härlig fungerande öppen spis och gott om plats för både matgrupp och soffhörna. Härifrån når ni den mysiga balkongen belägen mot gård med utsikt mot trädkronor, perfekt att öppna upp under de varmare sommarmånaderna och samla vännerna! Sovrummet har plats för dubbelsäng och erbjuder förvaring i klassiska inbyggda garderober. Badrummet är inrett med dusch och en praktisk tvättmaskin. Lägenheten är registrerad som en 2:a i föreningens lägenhetsregister men nyttjas i dagsläget som en 3:a.

Bor ni i Främre Luthagen har ni verkligen nära till allt. Vackra och avkopplande promenadstråk längs med Fyrisån, välsorterade Luthagens livs, apotek och annan service, här finns också gott om välbesökta restauranger och caféer. Bara några minuters promenadväg bort från bostaden når ni citykärnan med dess rika utbud. Detta är även ett perfekt pendlingsläge då Resecentrum nås via cykel inom 10 minuter eller via buss som stannar utanför byggnaden. Som bilburen tar ni er snabbt ut till Bärbyleden och vidare till E4:an.

Vi håller endast bokade visningar, välkommen att boka just din visning!


Boarea
63.1 kvm
Avgift
3 372 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-03-02

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-03-02. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.