Luthagsesplanaden 1 A

Luthagsesplanaden 1 A

Slutpris

3 620 000 kr


Främre Luthagen— Uppsala

Luthagsesplanaden 1 A


Slutpris
3 620 000 kr

Främre Luthagen— Uppsala

Gavellägenhet med imponerande rymd, stor sällskapsyta och häftig industriell känsla!

Välkommen in och slås av en imponerande vy redan vid tröskeln! Här har ni en lägenhet som måste upplevas på plats.

Entrén ligger en halv trappa upp och ger er en överblick av hela entréplan samt den fantastiska takhöjden på hela 3,9 meter. Bostaden var för länge sedan en butikslokal och dess historia skapar en stor öppen yta och otroligt vackra tegelväggar som tillsammans skapar en modern industriell känsla. Lägenheten ligger på gavel, vilket skänker gott om ljus till allrummet och entréplanet.

I allrummet finns ett vackert stengolv och här rymmer det både en stor sittgrupp, middagsbord samt övrigt möblemang, utan att slåss om plats. Det finns möjlighet att skapa ytterligare ett rum tack vare den öppna planlösningen. I allrummet finns en spiraltrappa upp till ett loft som exempelvis kan nyttjas för övernattande gäster. I det renoverade köket finns gott om bänkyta, och plats för barstolar samt ett mindre matbord. Här finns även en inbyggd vinkyl. En trappa ner i lägenheten finner ni ett rymligt och avskilt sovrum med gott om förvaring i ostört läge. På nedre plan finns även ett helkaklat badrum från 2018 som är utrustad med dusch och tvättmaskin.

Brf Göta är en stabil förening med 68 st bostadsrätter. Föreningen har låg belåningsgrad per kvadratmeter samt följer en löpande underhållsplan. Föreningen har källar- samt vindsförråd, två tvättstugor, bastu och cykelförråd.

Läget i Främre Luthagen är svårslaget, här beläget på en återvändsgata med utsikt mot Fyrisån har ni det mesta ni kan tänkas behöva inom ett kort promenadavstånd så som restauranger, närlivs, caféer, butiker samt Ekonomikum. Utefter Fyrisån kan ni njuta av fina promenadstråk och, om vädret tillåter, ordna en mysig picknick på någon av bryggorna längs med vattnet. Från Luthagsesplanaden 1 finns det goda kommunikationer med stadsbussarna samt fina cykelvägar som tar er vidare runt i Uppsala. För den med bil så finns boendeparkering i området.

Varmt välkommen på visning, till en lägenhet som måste upplevas på plats!


Boarea
86 kvm
Avgift
3 524 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
BV (Hiss finns)
Såld
2022-11-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden såldes av oss 2022-11-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Luthagsesplanaden.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.