Mariedalsgatan 2

Mariedalsgatan 2

Slutpris

1 395 000 kr


Slavsta— Uppsala

Mariedalsgatan 2


Slutpris
1 395 000 kr

Slavsta— Uppsala

Stor 1:a i markplan med stor uteplats!

Bekvämt belägen på markplan finner du denna rymliga 1:a i BRF Boktryckaren 2, i ett modernt hus från 2007. Med en stor träbelagd uteplats kan ni njuta av sommaren med uteluncher, häng i solstolen och grillmiddagar! I närområdet hittar ni grönområden för rekreation och för pendlaren är läget ypperligt med närhet till E4:ans påfart!

Planlösningen fördelar sig på rymlig hall med ingång till praktisk klädkammare. Ett helkaklat badrum utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare - här behöver du aldrig boka tvättid! Det stora allrummet är i öppen planlösning mot köket i vinkel, vilket skapar en rymd i lägenheten tillsammans med stora uteplatsen. Här kan ni samlas många på sociala tillställningar och kalas! Allrummet kan enkelt möbleras med matmöbel, soffa och dubbelsäng. Utöver förvaringen i lägenheten finns även ett förråd. Tillgång till plats i carport mot avgift.

Som boende i Slavsta har du närhet till både Årsta och Salabacke, men samtidigt till naturen. Härifrån tar du dig enkelt till såväl stadskärnan som Boländernas handelsområde och Gränbystaden där du finner all tänkbar service. Årsta centrum nås med enkelhet via de fina cykelvägarna, där du finner bl.a. apotek, Ica supermarket, vårdcentral och tandläkare. Slavsta erbjuder goda bussförbindelser där buss nr. 6 stannar ett stenkast från bostaden och sedan tar dig vidare till centralstationen. För dig som bilpendlar har du närhet till E4:ans norr- och södergående påfart.

Varmt välkommen att boka er visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
3 180 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-01-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Mariedalsgatan såldes av oss 2022-01-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Mariedalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.