Mariedalsgatan 10

Mariedalsgatan 10

Slutpris

1 600 000 kr


Slavsta— Uppsala

Mariedalsgatan 10


Slutpris
1 600 000 kr

Slavsta— Uppsala

2:a med inglasad balkong!

Ytterst välplanerad 2:a som genomgående har fina ytskikt och en stor härlig inglasad balkong! Här bor du i ett naturnära läge i ett hus uppfört 2007 med närhet till både Salabacke, Årsta, Boländernas handelsområde, Gränbystaden och E4:ans påfarter nära till hands.

Hallen känns luftig och här finns utrymme för en förvaringsmöbel och gott om förvaring i klädkammare. Vidare in i bostaden ligger köket till vänster i en delvis öppen planlösning mot matplats och även vardagsrummet. För den som uppskattar en social öppen yta kommer detta upplägg passa då det är möjligt att umgås över rumsgränserna på ett smidigt sätt. Köket är neutralt inrett med vita skåpluckor och det gör det lätt att sätta sin egen prägel med önskad inredning. I vardagsrumsdelen ryms en soffgrupp och det är även härifrån den mysiga inglasade balkongen nås. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och intill står flertalet garderober som ger utrymme för dina kläder. Förutom dusch erbjuder sedan badrummet bra tvättmöjligheter då det finns både egen tvättmaskin samt torktumlare.

I BRF boktryckaren 2 har du som medlem i föreningen tillgång till de gemensamma utrymmena så som cykelförråd, konstgräsplan, basketkorg, sandlådor och lekplatser. I avgiften ingår vatten, värme, TV och bredband via Telia. Hushållsel debiteras via föreningen enligt faktiskt förbrukning.

Som boende i Slavsta har du närhet till både Årsta och Salabacke, men samtidigt till naturen. Härifrån tar du dig enkelt till såväl stadskärnan som Boländernas handelsområde och Gränbystaden där du finner all tänkbar service. Årsta centrum nås med enkelhet via de fina cykelvägarna, där du finner bl.a. apotek, ICA Supermarket, vårdcentral och tandläkare. Slavsta erbjuder goda bussförbindelser där buss nr 6 stannar ett stenkast från bostaden och sedan tar dig vidare till centralstationen. För dig som pendlar med bil har du närhet till E4:ans norr- och södergående påfart.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
60 kvm
Avgift
4 667 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Mariedalsgatan såldes av oss 2023-05-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Mariedalsgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.