Marielundsgatan 3 D / Fålhagen / UPPSALA

Slutpris
2 440 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 270 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Marielundsgatan såldes av oss 2016-10-24. Se alla våra försäljningar i UPPSALA samt även på Marielundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I attraktiva och lummiga Fålhagen, endast ett stenkast från Resecentrum, ligger denna ljusa och vackra lägenhet om 2 rok och 44 effektiva kvm.
Bostaden ligger i en vacker 30-talsfastighet och har tidstypiska kvaliteter såsom genomgående trägolv, djupa fönster och hög takhöjd.

Lägenheten består av en stor, vinkelformad hall, ett mindre men funktionellt sovrum och ett fantastiskt KÖK från HTH med inredning i grått, slipat och vitsåpat trägolv, delvis bevarad originalinredning, utmärkt förvaring, vackra detaljer samt matplats för ca 4 personer. Köket har exklusiv maskinell utrustning med induktionshäll, integrerad kyl/frys, fläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad ugn/micro samt rostfritt stänkskydd ovanför arbetsbänk. Vidare finns ett kaklat badrum med duschväggar i klarglas samt ett luftigt vardagsrum med klädkammare.

Bostaden disponerar tre förråd, två i källaren och ett större på vinden.

Välskött och stabil bostadsrättsförening med en mycket grön och trivsam innergård, fin grillplats och prydliga planteringar.

Mikael Ljungberg Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Ansvarig mäklare
Mäklarhuset Uppsala
Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration