Sök Meny
Såld

UPPSALA - Fålhagen / Marielundsgatan 3 D

I attraktiva och lummiga Fålhagen, endast ett stenkast från Resecentrum, ligger denna ljusa och vackra lägenhet om 2 rok och 44 effektiva kvm.
Bostaden ligger i en vacker 30-talsfastighet och har tidstypiska kvaliteter såsom genomgående trägolv, djupa fönster och hög takhöjd.

Lägenheten består av en stor, vinkelformad hall, ett mindre men funktionellt sovrum och ett fantastiskt KÖK från HTH med inredning i grått, slipat och vitsåpat trägolv, delvis bevarad originalinredning, utmärkt förvaring, vackra detaljer samt matplats för ca 4 personer. Köket har exklusiv maskinell utrustning med induktionshäll, integrerad kyl/frys, fläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad ugn/micro samt rostfritt stänkskydd ovanför arbetsbänk. Vidare finns ett kaklat badrum med duschväggar i klarglas samt ett luftigt vardagsrum med klädkammare.

Bostaden disponerar tre förråd, två i källaren och ett större på vinden.

Välskött och stabil bostadsrättsförening med en mycket grön och trivsam innergård, fin grillplats och prydliga planteringar.

Sponsrade länkar
UPPSALA / Fålhagen
Marielundsgatan 3 D
Slutpris: 2 440 000 kr
Boarea: 44 kvm
Avgift: 2 270 kr/mån
Driftkostnad: 280 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-24
Mikael Ljungberg Ansvarig mäklare
Mikael Ljungberg
Mäklarhuset Uppsala
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / UPPSALA / Marielundsgatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!