Marielundsgatan 3 D

Marielundsgatan 3 D

Slutpris

2 440 000 kr


Fålhagen— UPPSALA

Marielundsgatan 3 D


Slutpris
2 440 000 kr

Fålhagen— UPPSALA

I attraktiva och lummiga Fålhagen, endast ett stenkast från Resecentrum, ligger denna ljusa och vackra lägenhet om 2 rok och 44 effektiva kvm.
Bostaden ligger i en vacker 30-talsfastighet och har tidstypiska kvaliteter såsom genomgående trägolv, djupa fönster och hög takhöjd.

Lägenheten består av en stor, vinkelformad hall, ett mindre men funktionellt sovrum och ett fantastiskt KÖK från HTH med inredning i grått, slipat och vitsåpat trägolv, delvis bevarad originalinredning, utmärkt förvaring, vackra detaljer samt matplats för ca 4 personer. Köket har exklusiv maskinell utrustning med induktionshäll, integrerad kyl/frys, fläkt, integrerad diskmaskin, kombinerad ugn/micro samt rostfritt stänkskydd ovanför arbetsbänk. Vidare finns ett kaklat badrum med duschväggar i klarglas samt ett luftigt vardagsrum med klädkammare.

Bostaden disponerar tre förråd, två i källaren och ett större på vinden.

Välskött och stabil bostadsrättsförening med en mycket grön och trivsam innergård, fin grillplats och prydliga planteringar.


Boarea
44 kvm
Avgift
2 270 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2016-10-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.