Marsta 140 / Marsta / Uppsala

Charmigt fritidshus på arrendetomt endast 8-9 km utanför centrala Uppsala

Slutpris
435 000 kr
Boarea
51 kvm
Driftkostnad
2 731 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Marsta såldes av oss 2017-04-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Marsta

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta charmiga fritidshus belägen på en arrendetomt endast ca 8-9 km utanför centrala Uppsala. Lugnt och naturskönt läge men ändå med närhet till in till stan. Tomten är på ca 1 200 kvm och med en arrendetid på 5 år i taget samt en årsavgift på 8 000 kr. Grön och lummig naturtomt som tillsammans med huset skapar en härlig sommaridyll. Tomten bjuder bland annat på prunkande äppelträd och bärbuskar samt möjlighet till tillträde för att hinna plantera sommarens primörer i trädgårdslandet. Huset har visst renoveringsbehov men samtidigt ges möjlighet för en köpare att själv få sätta sin prägel på huset. Under de sista 10 åren så har taket bytts, installerats kyl/frys, micro, varmvattenberedare och Pacto-toalett.
Mysig inglasad punschveranda, ett perfekt ställe att njuta av sitt kaffe och fundera på livet. Ett ställe att koppla bort stress och stadens liv och få njuta av grönska samt lugn och ro.

Alla inventarier ingår i köpet som t.ex. möbler, elektronik och trädgårdsmaskiner.

Snabbt tillträde möjligt, dock inget krav!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration