Molngatan 9

Molngatan 9

Slutpris

2 120 000 kr


Gränby— Uppsala

Molngatan 9


Slutpris
2 120 000 kr

Gränby— Uppsala

Välplanerad gavel-3:a med inglasad balkong!

***BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN!***

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Med högt och fritt läge finner ni denna välplanerade gavel-3:a med inglasad balkong i barnvänliga Gränby.

Lägenhetens planlösning erbjuder entré i rymlig möblerbar hall med gott om förvaring i fem garderober med överskåp, två sovrum med utsikt mot den lugna och gröna innergården och varav det ena sovrummet har förvaring i garderobsvägg. Vidare erbjuds ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbler samt utgång till inglasad balkong med eftermiddagssol, ljust och härligt kök utrustat med diskmaskin, spis, fläkt samt kyl och frys i höghöjd. Här finns ett rymligt badrum med tvättmaskin och dusch samt en gäst-wc med modern mosaik. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och fint läge med gott om ljusinsläpp.

Brf 47 Blixten är en välskött och stabil förening med låga månadsavgifter där värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har fina gröna innergårdar med plats för avkoppling bland träd, buskar och planteringar men också lekplatser för de minsta. Som medlem har ni också tillgång till en hel del gemensamhetsutrymmen såsom tvättstugor, bastu, samlingslokal, övernattningsrum, pingisrum och cykelförråd.

I Gränby har ni närhet till det mesta. På gångavstånd finns expanderande Gränby Centrum med all tänkbar service, bra kommunikationer med buss till centrum, fina grönområden, lekparker och 4H-gård. I närheten finns Liljeforstorg med vårdcentral, folktandvård, öppen förskola mm samt Brantingstorg med Ica, apotek och bageri. I området finns också förskolor, skolor, restauranger och bensinstationer och för er som pendlar finns E4:ans på-och avfart näratill hands.

Välkommen hem!


Boarea
77.5 kvm
Avgift
3 709 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.