Morkullevägen 70

Morkullevägen 70

Slutpris

3 250 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Morkullevägen 70


Slutpris
3 250 000 kr

Sunnersta— Uppsala

Stor och ljus 3:a med fönster i tre väderstreck

Efter mer än 2½ års lång väntan finns nu äntligen en ny chans att få köpa en lägenhet i populära Brf Sunnersta L.I.F.E. Det är en 90 m² stor 3:a med stort vardagsrum och stort kök, båda med fönster i två väderstreck. Sovrummen vetter mot det lugna angränsande skogsområdet. Balkongen är stor liksom klädkammaren och badrummet som har tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har även ett gårdshus med tvättstuga, gemensamhetslokal, pentry, wc och ett gästrum med badrum. För närvarande finns en ledig p-plats med elplint att hyra. Mycket goda kommunikationer med kort avstånd till busshållplats och snabb anslutning till Dag Hammarskjölds väg. Föreningen angränsar mot ett fint skogsområde där Gula stigen passerar. Gula stigen är en ca 10 km lång vandringsled som går genom nästan helt sammanhängande natur från Studenternas idrottsplats till Skarholmen.


Boarea
90 kvm
Avgift
4 522 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-05-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.