Munkgatan 5 A

Munkgatan 5 A

Slutpris

2 100 000 kr


Centrum— Uppsala

Munkgatan 5 A


Slutpris
2 100 000 kr

Centrum— Uppsala

Charmig 2:a med utsikt mot slottet!

Varmt välkommen till denna charmiga 2:a med balkong och utsikt mot slottet!

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med angränsande badrum och vidare in ligger vardagsrummet, köket och sovrummet belägna. Balkongen nås från vardagsrummet med eftermiddagssol och sin magnifika utsikt mot Uppsala slott som förgyller lägenhetens vy. I lägenheten är det genomgående parkett- och trägolv, varav fiskbensparkett pryder det charmiga vardagsrummet! År 2010 satte föreningen in nya, ljuddämpande fönster i samtliga lägenheter vilket stänger ute ljud och gör lägenheten tyst och lugn. En säkerhetsdörr sattes in 2012, vilket även dämpar ljuden från trapphuset.

Här bor du endast ett stenkast bort från Svandammen, likväl Stadsparken som används för härliga promenader, löpturer men också sommarhäng och picknickar! Med den här närheten till Uppsalas centralaste del bor du nära det mesta; allt i från caféer, mataffärer, klädbutiker och restauranger till frisörer, biografer och studentnationer. I BRF Fågelsången bor du i en bra förening med låga skulder och låga avgifter. Till lägenheten hör även två källarförråd för optimal förvaring. Med tanke på närheten till Uppsala resecentrum är detta ett perfekt boende till dig som pendlar, men även för dig som studerar, att ha som ett första boende eller vill bo i en av stans bästa möjliga lägen!

Välkommen på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
1 848 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.