Munters gata 59 / Nyby / Uppsala

RYMLIG BOSTAD MED BALKONG OCH RENOVERAT KÖK

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
57,5 kvm
Avgift
3 442 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munters Gata såldes av oss 2017-12-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Munters Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade 2:a om hela 57,5 kvm med balkong i ostligt läge. Det rymliga köket har gott om plats för matbord, stor arbetsyta samt mängder av förvaring. Köket är stilrent renoverat och utrustat med modern utrustning som exempelvis rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin samt modern spishäll och ugn. Badrummet är utrustat med badkar med spafunktion samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet har garderobsvägg och gott om plats för rejäl säng. Väl tilltaget vardagsrum med stor fönsteryta som ger gott ljusinsläpp. Till bostaden hör två förråd om ca 2 respektive 6 kvm.

Brf Nybygård är en stabil och ekonomiskt stark bostadsrättsförening som har dryga 16 000 000 kr i likvida medel/avräkningskonto hos HSB. Drygt 900 000 kr går i nuläget till årlig amortering och förra året genomfördes extraamortering om 1 000 000 kr. Senaste avgiftsförändringen skedde 2016-01-01 och då sänktes avgiften med 8 %. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som exempelvis bastu, övernattningsrum samt enklare träningslokal som kan hyras/nyttjas av föreningens medlemmar.

Nyby är ett trevligt och omtyckt område med närhet till Gränby sportfäIt, Gränby Centrum, mataffär samt flera grönytor och parkområden. Bra busskommunikationer och cykelvägar till Uppsalas stadskärna samt närhet till E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration