Munters gata 59

Munters gata 59

Slutpris

1 675 000 kr


Nyby— Uppsala

Munters gata 59


Slutpris
1 675 000 kr

Nyby— Uppsala

RYMLIG BOSTAD MED BALKONG OCH RENOVERAT KÖK

Välkommen till denna välplanerade 2:a om hela 57,5 kvm med balkong i ostligt läge. Det rymliga köket har gott om plats för matbord, stor arbetsyta samt mängder av förvaring. Köket är stilrent renoverat och utrustat med modern utrustning som exempelvis rostfri kyl/frys, integrerad diskmaskin samt modern spishäll och ugn. Badrummet är utrustat med badkar med spafunktion samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sovrummet har garderobsvägg och gott om plats för rejäl säng. Väl tilltaget vardagsrum med stor fönsteryta som ger gott ljusinsläpp. Till bostaden hör två förråd om ca 2 respektive 6 kvm.

Brf Nybygård är en stabil och ekonomiskt stark bostadsrättsförening som har dryga 16 000 000 kr i likvida medel/avräkningskonto hos HSB. Drygt 900 000 kr går i nuläget till årlig amortering och förra året genomfördes extraamortering om 1 000 000 kr. Senaste avgiftsförändringen skedde 2016-01-01 och då sänktes avgiften med 8 %. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som exempelvis bastu, övernattningsrum samt enklare träningslokal som kan hyras/nyttjas av föreningens medlemmar.

Nyby är ett trevligt och omtyckt område med närhet till Gränby sportfäIt, Gränby Centrum, mataffär samt flera grönytor och parkområden. Bra busskommunikationer och cykelvägar till Uppsalas stadskärna samt närhet till E4:ans på- och avfarter.

Välkommen hem!


Boarea
57.5 kvm
Avgift
3 442 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.