Munters Gata 65

Munters Gata 65

Slutpris

2 270 000 kr


Uppsala

Munters Gata 65


Slutpris
2 270 000 kr

Uppsala

Högst upp med stor potential

Välkommen till denna enastående gavellägenhet högst upp i huset med visst behov av renovering. Den inglasade balkongen är insynsskyddad och har ett fantastiskt sydvästläge med milsvid utsikt över Uppsalas silhouette. Från balkongen kan du njuta av solen under dagen till sen kväll. Det höga läget i huset gör att bostaden upplevs mycket ljus och härlig. Här erbjuds en mycket välplanerad planlösning med genomtänkt planerade förvaringsmöjligheter. Det finns mycket praktiska tvättstugor på våningsplanen som gör att vardagen blir smidig. Bostaden har smakfullt moderniserats med nytt golv och målade väggar i vardagsrum och sovrummet/matsalen intill balkongen. Lägenheten har en inre reparationsfond om ca 34 000 kr som du kan använda till att renovera bostaden enligt dina egna önskemål.

Bostadsrättsföreningen Nyby Gård är en välskött förening med god ekonomi. Det finns flertalet olika parkeringsalternativ såsom garage, carport eller p-plats att välja mellan med separat kö till. I föreningens månadsavgift ingår värme, vatten, TV-lösning samt bredband och föreningen har sänkt sina månadsavgifter tidigare på grund av stadig ekonomi.

Nyby gård är ett lummigt och grönskande bostadsområde med mycket parkmiljöer och promenadstråk. Närheten till Gamla Uppsala fornlämningsområde och fritidsområdet vid Röbo ligger inom promenadavstånd. Det utmärkta pendlarläget vid Bärbyleden skapar smidig kommunikation till både E4:an eller 55:an.


Boarea
88.5 kvm
Avgift
4 964 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-02-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.