Murargatan 10 C / Salabacke / Uppsala

Bekvämt boende nära grönområden

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
51,9 kvm
Avgift
2 798 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0,5 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2019-03-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Salabacke är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Murargatan 10 C och detta bekväma boende endast en halv trappa upp. Här finner ni en bostad med väldisponerade rum, kök med bra arbetsytor - perfekt för trevliga middagar! Vidare erbjuds ett ljust vardagsrum med utgång till balkong och ett helkaklat badrum. Bostaden erbjuder bra förvaring i form av flertalet garderober och vidare förvaring finner ni i större vindsförråd samt ett mindre källarförråd.

Brf Målaren är en mycket stabil förening med låg belåningsgrad. I månadsavgiften ingår både värme, varm- och kallvatten, snabbt bredband via fiber, kabel-TV grundutbud och bostadsrättstillägg. I föreningen finns gemensamma utrymmen så som flera tvättstugor, gemensamhetslokal, hobbyrum, cykelrum, bastu samt övernattningsrum!

På den trevliga innergården finns grill- och lekplats. Här bor ni med lugnt och attraktivt läge i hjärtat av Salabacke med närhet till Gränby Centrum, kommunikationer, förskolor, skolor, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city. Vill du åka buss tar du buss nr 7 från någon av hållplatserna på Verkmästargatan och turen till centrum tar ca 10 minuter. För pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration