Murkelvägen 7

Murkelvägen 7

Slutpris

4 700 000 kr


Norby— Uppsala

Murkelvägen 7


Slutpris
4 700 000 kr

Norby— Uppsala

Kedjehus i 2-plan nära Hågadalen!

Med ett attraktivt läge i Norby finner ni detta gavelkedjehus med en av de större tomterna i området. Bostaden andas retro i sann 60-talsanda med flera tidstypiska detaljer bevarade.
Här bor ni i ett omtyckt bostadsområde, en verklig barnfamiljsidyll med cykelavstånd till centrum. Barnen har här möjlighet att leka fritt i vacker natur med närhet till förskola, skola och den trivsamma Murkelparken med lekplats samt utegym.
Bostadens välplanerade 141 kvm fördelar sig på två plan med sällskaps-/samvaroytor i entréplanet och de mer privata ytorna som sovrummen i det övre planet. Här kan den växande eller lite större familjen få gott om plats då bostaden idag inrymmer 3 sovrum med möjlighet till ett sovrum i entréplanet. Vardagsrummet har stora fönsterpartier i två väderstreck som skapar ett härligt ljusflöde i rummet och härifrån nås den insynsskyddade trädgården med flera äppelträd och perenner.

På Murkelvägen bor ni naturnära med Hågadalen-Nåsten invid knuten - ett ca 17 km2 stort naturreservat med levande odlingslandskap, lummiga lundar och myllrande myrar. Här finns upplysta elljusspår och vacker natur för promenader och längdskidåkning vintertid. I närheten finns Svamptorget med bl a matvarubutik, pizzeria, bageri och blomsterhandel. Goda kommunikationer finns med buss och fina cykelvägar leder er in till City.

Välkommen på visning av denna 60-tals pärla!


Boarea/biarea
141/35 kvm
Driftkostnad
44 095 kr/år
Tomtarea
689 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-05-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.