Sök Meny
Såld

Uppsala - Centrum / Nedre Slottsgatan 20

En pärla du inte vill missa!

På en av Uppsalas mest eftertraktade adresser finner ni denna fantastiskt fina 2:a med ytterst välplanerade kvadratmeter och solig balkong!

Bostaden är varsamt renoverad, här blandas den äldre charmen med moderna och smakfulla materialval. Genomgående ekparkett, generös takhöjd om ca 2,70 m samt djupa fönsternischer i marmor.

Lägenheten erbjuder en rymlig hall med gott om plats för avhängning, ett renoverat arbetskök i tilltalande stil med skåpinredning från Ballingslöv, granitbänkskiva och exklusiva vitvaror. Alldeles intill arbetsköket finns en matplats för 5 personer samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong där du kan njuta av historisk vy mot slottet och folklivet kring svandammen. Vidare finns ett sovrum med fönster som vetter mot gården och mycket praktisk inredd klädkammare samt ett stamrenoverat badrum.

Här får du nära till allt! Du bor i en 40-talsfastighet med hiss invid Stadsparken och Svandammen. Föreningen har en vacker gård med trädgårdsmöbler, grillplats och fontän. Till City och Resecentrum, liksom även många av Universitetets olika institutioner och Akademiska sjukhuset, tar du dig på ett par minuter till fots. Detta är en riktig pärla som måste upplevas!

Sponsrade länkar
Uppsala / Centrum
Nedre Slottsgatan 20
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 48 kvm
Avgift: 2 376 kr/mån
Driftkostnad: 292 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 4 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Nedre Slottsgatan