Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Uppsala / Luthagen/Stabby
Norrlandsgatan 44B
Pris: Kalkyl 2 495 000 kr
Boarea: 76,5 kvm
Avgift: 4 071 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Våning: 2

Uppsala - Luthagen/Stabby / Norrlandsgatan 44B

Välkommen till denna luftiga 3:a belägen på gavel med fönster i 3 väderstreck och balkong med sol från morgon till tidig eftermiddag och trevlig utsikt mot grön gårdsmiljö och Tiundagatan. Lägenheten har ett härligt ljus med stort ljusinsläpp, genomgående vita golv (2015) och vita väggar. Bostaden består av en luftig hall med klinkergolv vid entré och avhängning i rustik garderob, två rejäla sovrum och ett nyrenoverat badrum från 2015 med grått klinkergolv med golvvärme, vitt kakel på vägg, tvättmaskin och skåpinredning i ek. Vidare finns ett luftigt Ikea-kök från 2006 med vita luckor (2015), gjuten bänkskiva i betong (2015), induktionshäll(2016), kyl/frys, ugn, micro och diskmaskin samt ett härligt ljust vardagsrum med utgång till balkong och härlig kvällssol genom gavelfönstret. Mycket bra läge med närhet till busshållplats, förskola, grundskola, gröna promenadstråk samt kort cykelavstånd till City.


Köksinspiration

Provmöblera
Kök
Kök
Soligt läge på gavel
Soligt läge på gavel
Kök
Kök
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Utgång till balkong från vardagsrum
Utgång till balkong från vardagsrum
Balkong
Balkong
På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL med klinkergolv vid entré, vitt laminatgolv och vitmålade väggar. Vacker och rustik avhängningsplats. SOVRUM med vitt laminatgolv och vita väggar. Mycket ljust och trivsamt KÖK, renoverat 2006 med vita luckor, inbyggnadsugn, micro, spishäll(2016), kyl/frys och fläkt. Köket är inrett med vita luckor (2015), vitt kakel och en gjuten bänkskiva i betong (2015). Matplats för ca 4 personer och kvällssol. Nyrenoverat BADRUM från 2015 med grått klinkergolv med elgolvvärme, vita kakelplattor på vägg, tvättmaskin, mindre arbetsbänk i ek, handdukstork, duschplats med vägg i klarglas samt kommod och spegelskåp i ek. SOVRUM med vitt laminatgolv, vita väggar och 3 garderober. Stort och luftigt VARDAGSRUM med ekparkett, vita väggar, utgång till balkong och fönster i två väderstreck. Härligt sol på eftermiddag och kväll via gavelfönstret.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  76,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  3 rum
Energideklaration
 • Energiprestanda
  129 kWh/kvm och år
Balkong
 • Fint belägen balkong mot grön gårdsmiljö. Balkongen har sol från morgon till ca kl 14-15 sommartid.
Ekonomi
 • Avgift
  4 071 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Inre reparationsfond
  2 609 kr
 • Överlåtelseavgift
  1 108 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,73 %
 • Planerade avgiftsändringar
  Inga kommande avgiftsförändringar för närvarande, senast kontrollerad 2016-03-03
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf 40 Tiunda.
 • Allmänt
  För att bostadsrättsföreningen ska kunna bevilja dig/er medlemskap krävs enligt dess stadgar att du/ni är medlemmar i HSB Uppsala. Medlemsinsatsen i HSB Uppsala är 500 kronor per person. Den insatsen betalas tillbaka vid utträde. Som medlem betalar du/ni också en årsavgift på 300 eller 150 kr beroende på om du/ni blir medlem före den 1 juli. Medlem blir man genom att gå in på blimedlem.hsb.se.
 • Kommande avgiftshöjningar
  Inga kommande avgiftsförändringar för närvarande, senast kontrollerad 2016-03-03
 • Gjorda renoveringar
  2014-2015: Komplett stamrenovering, byte av avloppsstammar och vattenstammar. Elstambyte. 2009: Byte av fönster
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal och motionsrum finns. Föreningen har även ett gästrum som går att hyra.
Området
 • I Luthagen/Stabby bor man i ett expansivt område med närhet till såväl Stabbyskogens natur och rekreation som City. Några kvarter bort från bostaden finner du Nelins, en specialiserad mataffär, Luthagens Livs, ett flertal restauranger med italienskt, japanskt och svenskt kök. Ett vackert med bland annat café och restaurang finns vid torget på Mimmi Ekholms plats. Ett stort utbud av affärer finns på Sysslomansgatan-Skolgatan. Närhet till grundskola samt ett flertal förskolor finns i området Till Universitetets olika institutioner tar det endast ett par minuter med cykel. Stadsbussar mot centrum finns på Börjegatan Kort avstånd till Fyrishov med alla dess aktiviteter.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.