Norrtäljegatan 13 / Fålhagen / Uppsala

Välplanerad 2:a med stor balkong i västläge!

Slutpris
3 075 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 960 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-11-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norrtäljegatan såldes av oss 2017-11-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrtäljegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a med stor balkong i västläge!

På Norrtäljegatan i populära Fålhagen finner ni denna optimalt planerade genomgångslägenhet med generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp. Lägenhetens 66 kvm fördelar sig på en ljus och fräsch hall med gott om förvaring i platsbyggda garderober, ett modern kök med matplats för fyra personer och ett vardagsrum med utgång till en stor balkong i soligt västläge med utsikt över föreningens välskötta gård. Utöver balkongen disponerar ni även en privat del av loftgången där utrymme finns för ett café-set och ett välkomnande blomsterarrangemang med mera. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring i skjutdörrsgarderober samt ett badrum utrustat med dusch samt tvätt- och torktumlare i pelare.

I Brf Frodigheten bor ni med tillgång till ett antal fräscha gemensamhetsutrymmen i form utav tvättstuga, hobbyrum och bokningsbart övernattningsrum. Föreningens medlemmar har även tillgång till en tjusig gård med utrymme för grillkvällar med vänner och familj på uteplats med pergola. I bostadsrättens månadsavgift om 3.690 kr ingår, förutom två förråd, även uppvärmning samt varm- och kallvatten.

Som boende i Fålhagen har ni närhet till det mesta! På kort promenadavstånd når ni Resecentrum där ni bland annat finner en matbutik och ett apotek samt ett flertal caféer och restauranger. Från Resecentrum ges även goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även till Stockholm och Gävle m.fl. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. Här ligger även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna.

Kort och gott, på Norrtäljegatan 13 finner ni ett boende med närhet till det mesta!

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration