Norrtäljegatan 23

Norrtäljegatan 23

Slutpris

2 310 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Norrtäljegatan 23


Slutpris
2 310 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Radhuskänsla! Lägenhet med trädgård, balkong och två parkeringsplatser!

I populära Fålhagen och dess lugna villakvarter hittar ni denna ljusa 40-talslägenhet som renoverats med varsam hand. Här har ni en stor och ljusa 2:a med egen trädgård, parkeringsplats som rymmer två bilar samt balkong i soligt läge.

Lägenheten ligger mycket centralt, på endast några få minuter tar ni er till Resecentrum och city med all dess utbud. Här erbjuds en genomgående ljus lägenhet högst upp i huset med fönster åt två håll. Den charmiga lägenheten, med perfekt mix av originaldetaljer och nya moderna inslag, fördelar sina 57 kvm på ett sovrum, kök med matplats, vardagsrum och badrum. Balkongen i sydostläge har många soltimmar att erbjuda.

Flytta till Brf Gillet nr 5 innehållande 20 lägenheter fördelat på fem hus i ett trivsamt och lummigt läge där bostadsrätterna har dispositionsrätt över del av trädgård. Föreningens gemensamhetsutrymmen innefattar tvättstuga och torkrum i varje hus samt cykelrum och samlingslokal. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud), parkeringsplats med plats för två bilar, del av innergården, tilläggsförsäkring för bostadsrätt samt två källarförråd.

Fålhagen är ett lugnt och grönt område, nära city, med flertalet parker i närheten. Från bostaden har ni korta promenadavstånd till bland annat city och dess bekvämligheter, Resecentrum, Kvarnengallerian, Vaksala torg, mataffär, restauranger, gym och skolor. Här bor ni i mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor i närområdet.

Välkommen på visning, välkommen hem!


Boarea
57 kvm
Avgift
4 605 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-25

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Norrtäljegatan såldes av oss 2023-04-25. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrtäljegatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.