Ölandsresan 125

Ölandsresan 125

Slutpris

3 400 000 kr


Sävja— Uppsala

Ölandsresan 125


Slutpris
3 400 000 kr

Sävja— Uppsala

Familjevänligt parhus med lummig trädgård

Nu finns chansen att förvärva detta parhus i familjevänliga Sävja - i ett av områdets allra finaste lägen.

Parhuset är beläget i härligt gavel-läge och erbjuder sol från morgon till eftermiddag. Bostaden har en lummig trädgård som delvis omgivs av insynsskyddande grönska! I trädgården kan ni exempelvis njuta av en kopp kaffe i morgonsolen, tillbringa härliga grillkvällar tillsammans med vänner eller låta barnen springa fritt.

Planlösningen fördelar sig på två våningsplan med fyra sovrum, vardagsrum och kök. På vardera plan finns wc med dusch och på entréplanet finner du separat tvättstuga. Praktisk förvaring finns i hall med garderob, klädkammare på ovanvåning och i förråd invid carport. Uppfarten har plats för två bilar.

I området finns gästparkering, samlingslokal, bastu med dusch, lekplatser och övernattningsrum! I Sävja, ca 7 km söder om Uppsala, kan du njuta av stadens puls på avstånd. Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, barnfamilj eller seniorer. Servicen har du på nära avstånd och på ca 10 minuter med buss eller bil när du stadskärnan. Föredrar du att cykla finns det i stället fina cykelvägar in till city. I naturreservatet Lunsenskogen finner du avkoppling där du kan avnjuta en promenad eller joggingtur i spåret. Inom gångavstånd finns förskola, skola, fritidsgård, vårdcentral, apotek, mataffär och bibliotek.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
41 486 kr/år
Tomtarea
245 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna parhus på Ölandsresan såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ölandsresan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.