Opalvägen 27

Opalvägen 27

Slutpris

2 110 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Opalvägen 27


Slutpris
2 110 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Gavel-4:a på Opalvägen byggd 2016-2017, helt utan insyn, strax intill skogsområde och med lekpark in på knuten. Stora fönster och en takhöjd på 2,70 m skapar känsla av luft, rymd och ett vackert ljusflöde i alla rum. Lägenhetens yta om 81 kvm är mycket väldisponerad, 3 sovrum från 8,1 till 13,7 m², förvaringsutrymmen i garderob/skjutdörrsgarderob. Vardagsrum och kök i öppen planlösning om ca 33 m². Köksavdelningen med full maskinell utrustning och skåpinredning i vitt. Genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar, stora fönster i två väderstreck och fönsterbänkar i natursten. Helkaklat badrum i grått och vitt, badkar, vägghängd wc-stol, kombimaskin (tvättmaskin och tumlare) och vägghängt skåp. Dessutom finns en härlig terrass om ca 25 m² att inreda med möbler, blommor och växter. Barnvänligare läge än detta går knappast att hitta! Nära köpcentrum med all tänkbar handel, skogspromenader, skolor, busshållplats och 10 minuter på cykel in till Uppsala city. Till lgh hör parkeringsplats med motorvärmare och förråd om ca 3 m² alldeles intill lägenhetens entré.


Boarea
81 kvm
Avgift
4 841 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-04-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Opalvägen såldes av oss 2021-04-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Opalvägen.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.