Ormvråksvägen 10

Ormvråksvägen 10

Slutpris

5 640 000 kr


Sunnersta— Uppsala

Ormvråksvägen 10


Slutpris
5 640 000 kr

Sunnersta— Uppsala

På lugn och barnvänlig återvändsgata finner ni denna rymliga och mycket tilltalande 1½-plansvilla om ca 217 m². Huset är belägen vid kanten av vackra Gottsundagipens grönområde.

Entréplanet erbjuder ett trivsamt kök och rejäl matplats, ett vardagsrum med generöst fönsterparti och utgång till altan i soligt söderläge, ett stilrent badrum byggt år 2010 med smakfulla materialval och två rymliga sovrum, varav ett med egen utgång till uteplatsen. Intill köket finns groventré med tvättstuga, separat toalett, duschrum och bastu. Här finner ni även ett vidbyggt garage med direkt access in till huset. I garaget finns ett sovrum och ett förråd.

På övre planet finns ett stort och ljust allrum med braskamin, renoverat badrum från år 2007, klädkammare och tre sovrum som med fördel kan göras om till fyra.

I Sunnersta bor ni nära naturen, Mälaren, slalombacke och livsmedelsbutiker. Ni har även tillgång till skola och förskolor inom bekväma avstånd.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
190/90 kvm
Driftkostnad
63 058 kr/år
Rum
8 rum (6-7 sovrum)
Såld
2016-04-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Ormvråksvägen såldes av oss 2016-04-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ormvråksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.