Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Centrum/Industristaden
Östra Ågatan 101
Pris: Kalkyl 5 600 000 kr
Boarea: 116 kvm
Avgift: 5 220 kr/mån
Rum: 4 rum och kök.
Våning: 1 av 7

Nyproduktion / Uppsala - Centrum/Industristaden / Östra Ågatan 101

Med fantastiskt gavelläge mot Fyrisån finner du denna stora 4:a om 116 kvm med stor uteplats i vinkel. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och i köket finner du många exklusiva detaljer såsom t ex köksö med vinkyl, induktionshäll och extra ho. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti ut mot ån och utgång till den stora uteplatsen om ca 40 kvm. Vidare finns tre sovrum (möjlighet att ta ned en vägg för att skapa ett större vardagsrum finns) i olika storlekar. Lägenheten har två badrum varav det större har både badkar, bastu samt tvättmaskin och torktumlare. Inredningen är utöver det vanliga och extra många genomtänkta detaljer både i lägenheterna och huset gör det här till ett en ny adress för dig som kräver mer av ditt boende. Utanför finns Fyrisåns kajpromenad och Uppsalas absoluta stadskärna inom bekvämt promenadavstånd. Du som bor här får tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss. Och på taket solceller som bidrar till husets elförsörjning. På gården placeras ett inglasat uterum som förlänger den varma säsongen och kanske ett och annat konstverk. Preliminär inflyttningstid är kvartal 2 2019.

Rumsbeskrivning
 • Rumsbeskrivning
  Hall Entréhall med tåligt klinkergolv innanför dörren, tre kulörer (svart, grå eller vit) finns att välja utan extra kostnad. I övriga lägenheten läggs ett parkettgolv från Kährs - välj mellan ek eller vitpigmenterad ek. Förvaring i en skjutdörrsgarderob från Elfa med inredning och inbyggd LED-belysning, skjutdörrar i kristallvitt glas som standard. Från hallen nås även en klädkammare om ca 2 kvm och inredning från Elfa. Badrum Badrummet får klinkergolv med komfortgolvvärme (el), välj mellan granitkeramik i tre kulörer (svart, grå eller vit). Väggarna kaklas med vita plattor i formatet 30x60 cm, här kan du välja mellan matt eller blankt utförande. Vägghängd toalettstol, tvättställ med kommod från Vedum och spegelskåp med eluttag och belysning. Duschhörna i glas samt badkar. I denna lägenhet kan man även njuta av lyxen att ha en egen bastu. Lavar med belysning i ryggstödet, spotlights i tak och aggregat från Tylö. Tvättmaskin och torktumlare som placeras sida vid sida med en praktisk arbetsbänk och väggskåp ovanför. WC/Dusch WC/dusch med klinkergolv med komfortgolvvärme (el), välj mellan granitkeramik i tre kulörer (svart, grå eller vit). Väggarna kaklas med vita plattor i formatet 30x60 cm, här kan du välja mellan matt eller blankt utförande. Vägghängd toalettstol, tvättställ med kommod från Vedum och spegel med belysning. Duschvägg i glas. Vardagsrum/Kök Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgång till den stora uteplatsen om ca 40 kvm. Stilrent kök med helintegrerade kyl, frys och diskmaskin, som får samma luckor som köksskåpen. Hög standard med induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro som placeras i högskåp för en bra arbetshöjd. Mellan kök och vardagsrum finns en halvö där spishäll och en extra diskho placeras, dessutom finns en trevlig detalj i form av en vinkyl som öppnas från vardagsrumssidan. Köksinredning från Vedum med fullutdragslådor med dämpning som standard, laminatbänkskiva med infälld diskho, spotlights som belysning under överskåp. Sovrum 1 Sovrum om ca 12 kvm som ligger i anslutning till vardagsrummet, väggen till detta rum är möjlig att välja bort för att istället skapa ett större vardagsrum. Sovrum 2 Sovrum om ca 10 kvm med förvaring i en garderob. Utgång till uteplatsen. Sovrum 3 Lägenhetens största sovrum är ca 14 kvm och har förvaring i en skjutdörrsgarderob. Dörrar i kristallvitt glas, belysning och inredning från Elfa.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  116 kvm
 • Rum
  4 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018-2019
TV- och Internetanslutning
 • Internet
  Triple play om ca 212 kr/mån tillkommer. Triple play avser bredband, grundutbud TV och ip-telefoni.
 • TV
  Ansluten till kabelnät.
Tomt/Uteplats
 • Uteplats
  Uteplats om ca 40 m² Mark i anslutning till bostadsrätten: Ingår i upplåtelsen av bostadsrätten
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  110 garage finns i föreningen, kostnad ca 1000 kr/mån.
Gemensamma anläggningar
 • Gemensamma utrymmen
  Övernattningsrum/styrelserum (pentry, WC/dusch) finns i trapphus 5, cykelverkstad finns i trapphus 3, relax med bastu, wc och dusch finns i trapphus 7.
Ekonomi
 • Vatten och avlopp
  242 kr/mån
 • Hushållsström
  483 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  725 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,83202 %
 • Andel av årsavg.
  0,83202 %
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och kallvatten
Föreningen
 • Benämning
  HSB Brf 402 Hamnen. I föreningen finns 158 lägenheter och 7 lokaler.
 • Allmänt
  Uppgifterna i objektsbeskrivningen är preliminära och kan komma att ändras. Avgiften för triple play (bredband, grundutbud TV och ip-telefoni) om cirka 212 kr/mån tillkommer och är obligatorisk. Kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer efter förbrukning. Driftkostnaden är beräknad på schablonmässiga värden.
 • Ekonomi
  Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Se kostnadskalkylen för årliga rekommendationer kring månadsavgiften.
 • Övrigt
  Du som flyttar in i brf Hamnen har tillgång till övernattningslägenhet, gemensam bastu och en liten cykelverkstad.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.