Östra Ågatan 99 / Årummet/Kungsängen / Uppsala / Nyproduktion

Slutpris
5 685 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
5 184 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-09-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östra Ågatan såldes av oss 2018-09-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Östra Ågatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Årummet/Kungsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När nyproduktion verkligen är som bäst med hög kvalitet på utförande och materialval;

Här ges möjlighet att förvärva en av de finaste lägenheterna i området med stora sociala ytor och med utsökt utsikt och läge mot Fyrisån.

Lägenheten ligger på vån 2/7 och består av 4 rok om sammanlagd yta om 116 kvm.
Genomgående vitpigmenterad ekparkett och vita väggar. Köket är med skåpinredning i vitt, fullständig maskinell utrustning och dessutom en köksö med vinkyl som rymmer 45 flaskor, extra spishäll och extra ho. Vardagsrum och kök i öppen planlösning om sammanlagt 41 kvm med stora fönster mot Fyrisån. Från vardagsrummet utgång till inglasad balkong med utsikt ner mot Årummet och Fyrisån. 3 sovrum i varierande storlekar. Till det största sovrummet om 13 kvm hör "dressingroom" med gott om hängytor för förvaring. I källaren finns förråd om ca 4 kvm. I fastigheten finns relaxavdelning med bastu, uthyrningsrum för gäster, cykelverkstad, cykeluppställningsplatser, rullator-barnvagnsförråd. En lägenhet i allra bästa skick med ett fantastiskt läge!
Ring för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration