Oxelgatan 16 C

Oxelgatan 16 C

Slutpris

2 146 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Oxelgatan 16 C


Slutpris
2 146 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Kvadratsmart 2:a med nyrenoverat badrum!

Välkommen till denna tvårumslägenhet med nyrenoverat badrum i lugna och populära Fålhagen med gång- och cykelavstånd till det mesta!

Fint bevarad originalinredning från fyrtiotalet med vackra trägolv och ljusinsläpp från två väderstreck skapar lägenhetens hemtrevliga charm. Lägenhetens 52 m² fördelar sig på en öppen hall med platsbyggd klädkammare, ett kök med matplats för 4-6 personer samt ett ljust vardagsrum med utrymme för soffgrupp och vacker utsikt mot domkyrkotornen och solnedgången i väster. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett nyrenoverat, helkaklat badrum med takdusch och golvvärme. Bostadsrättsföreningen har även ansökt om bygglov för balkongbyggnation.

I Brf Tulpanen nr 4 bor ni i en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med tillgång till tvättstuga, torkrum, torktumlare och cykelförråd. Föreningens medlemmar har även tillgång till en lummig gård med gott om fruktträd och bärbuskar. I bostadsrättens månadsavgift om 3.150 kr/mån ingår, förutom två källarförråd, även uppvärmning samt varm- och kallvatten.

Som boende i Fålhagen har ni närhet till det mesta! På gångavstånd når ni Resecentrum där ni bland annat finner matbutik, apotek samt ett flertal caféer och restauranger. Från Resecentrum ges även goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn samt till Stockholm och Gävle m.fl. På gång- och cykelavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal butiker, caféer, restauranger och gym. Här ligger även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de välbesökta studentnationerna. I närområdet finns flertalet parker och restauranger att upptäcka. Genom en kort promenad från bostaden tar ni er dessutom till Willy's på Björkgatan, en smidig vardagsdetalj!

Kort och gott, på Oxelgatan 16 C finner ni ett boende med närhet till det mesta!

Välkommen hem!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 150 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Oxelgatan såldes av oss 2018-01-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Oxelgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.