Oxelgatan 10B

Oxelgatan 10B


Fålhagen— Uppsala

Oxelgatan 10B



Fålhagen— Uppsala

Rymligt tvåplanshus i villaidyll - mindre än 1,5 km från stationen

Välkommen till Oxelgatan 10B - ett rymligt tvåplanshus beläget i en skyddad liten återvändsgränd i Fålhagen. I gränden finns endast tre fastigheter och ingen förbipasserande biltrafik. Från den här villaidyllen har vi mindre än 1,5 km till centrum och centralstationen!

Det här huset har alla de fantastiska ytor och utrymmen som man bara kan fantisera om i de "yteffektiva" nybyggda villorna. I entréplanet finns en stor hall, ett allrum med utgång till trädgården, ett sovrum, tvättstuga med grovingång, gäst-wc, samt ett mycket stort förrådsutrymme som kan inredas som hobbyrum, träningsrum, hemma-spa eller helt enkelt användas som förråd för familjens alla prylar. Förrådet har egen ingång, så cyklarna kan också bo här. Därtill ett vidbyggt garage där bilen kan husera.

På det övre planet finns ett ljust och luftigt allrum med matplats i vinkel. Hela ytan är belagd med ett fint parkettgolv. Här uppe finns också ytterligare tre sovrum (varav två idag är sammanslagna till ett stort rum), klädkammare, badrum, samt kök med utgång till en fantastisk terrass om ca 22 kvm i soligt sydvästläge.

Huset fick ett nytt plåttak 2008 och nya fönster 2009 /2015.

I de här barnvänliga kvarteren har vi nära till mataffärer, förskolor, skolor och, inte minst, promenadavstånd till city.
Här är det gott att leva!


Boarea
176 kvm
Driftkostnad
43 485 kr/år
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.