Pelargatan 26

Pelargatan 26

Slutpris

1 775 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Pelargatan 26


Slutpris
1 775 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

Välplanerad 1:a belägen i populära Luthagen!

Söker du en ljus, modern och yteffektiv lägenhet är detta bostaden för dig! Bostaden är mycket välplanerad med en öppen planlösning, stor balkong och en avskild sovalkov.

Du välkomnas in i den ljusa hallen där det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och vidare in når du köket. Här är det inrett med vita skåpsluckor i en modern stil som tilltalar de flesta. Mellan kök och plats för soffa ryms ett matbord för ca fyra personer som möjliggör mysiga middagar med vännerna. Från rummet nås den stora balkongen som med fördel möbleras med en rymlig loungegrupp och ger uppskattade extra kvadrat under sommaren. Intill rummet finns en avskild sovalkov som rymmer en dubbelsäng - detta ger dig känslan av ett separat sovrum. Badrummet är naturligtvis helkaklat med elkomfortvärme i golvet, fina glasad duschvägg samt en praktisk kombitvättmaskin.

Norra Luthagen är ett mycket omtyckt område. Här bor du med Gjuteriparken och Stabbyskogen runt hörnet och en kort promenad bort finner du den stora livsmedelsbutiken Nelins. Vid torget Mimmi Ekholms plats finns det livsmedelsbutik, café, restauranger, apotek, vårdcentral, gym, mm. I Luthagen finns det ett flertal förskolor och skolor, och till resecentrum kommer du på cirka 10 minuter med cykel och det finns även goda bussförbindelser som tar dig till stadskärnan.

Välkommen hem!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 618 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Pelargatan såldes av oss 2023-06-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Pelargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.