Petterslundsgatan 21 B

Petterslundsgatan 21 B

Slutpris

2 750 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 21 B


Slutpris
2 750 000 kr

Fålhagen— Uppsala

I ett bra pendlarläge finner ni denna ljusa 3:a högst upp i huset med balkong mot lugn innergård.

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad lägenhet placerad högst upp i huset i populära Fålhagen. Lägenheten har en trevlig balkong som vetter mot den stora och välskötta innergården med eftermiddags- och kvällssol. Tack vare den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum erbjuds utrymme för familj och vänner att samlas och umgås. Ett smakfullt inrett kök och ett snyggt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, som tillsammans med övriga ytskikt i gott skick gör det enkelt att bara flytta in. På den trivsamma innergården finns det lekplats, grönytor och möblemang att sitta vid och avnjuta en kopp kaffe eller en middag från grillen.

Fålhagen är ett omtyckt och attraktivt område med ett fantastiskt pendlarläge med endast Resecentrum och City en kort promenad bort. Alldeles i närheten finns det en mataffär och inom bekvämt avstånd finns Vaksala Torg, Uppsala Konsert & Kongress, affärshuset Kvarnen samt ett bra utbud av restauranger.

Bredband kommer från 1/7 2017 att ingå i månadsavgiften.


Boarea
67 kvm
Avgift
3 083 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.