Petterslundsgatan 25 / Fålhagen / Uppsala

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
105,6 kvm
Avgift
4 643 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2017-11-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För den stora barnfamiljen finns nu i Fålhagen/Petterslund denna 4-5:a om 105,6 kvm med fönster i tre vädersträck, 2,5 tr upp i fastighet byggd 1963 och genom åren väl underhållen. Idag disponeras lägenheten som en fyra men med lätthet kan det fjärde sovrummet skapas av det nuvarande matrummet. Vardagsrum med ekparkett, stor öppning mot köket samt utgång till en västervänd balkong med fri utsikt och hel himmel. Ett mindre och 2 stora sovrum. Sep gästwc och helkaklat badrum med dusch. Gott om förvaring i många garderober och klädkamrar. Till lägenheten hör 2 förråd i källaren. Lägenheten är delvis i renoveringsbehov.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration