Petterslundsgatan 9 G / Fålhagen / Uppsala

Väldisponerad 4:a i genomgående gott skick med två badrum och balkong!

Slutpris
2 895 000 kr
Boarea
84,1 kvm
Avgift
3 745 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Petterslundsgatan 9G och denna rymliga fyra i genomgående gott skick!

Denna bostad erbjuder ett modernt och välutrustat kök, ett ljust och rymligt vardagsrum med gott ljusinsläpp från större fönsterparti, tre sovrum och ett fräscht helkaklat badrum samt en mindre WC. Bostadens möblerbara balkong i sydöstligt läge nås från ett av sovrummen. Vidare finns goda förvaringsmöjligheter tack vare två klädkammare, flertalet garderober samt att bostadsrättsinnehavaren disponerar två stycken förråd.

Brf Dan är en stabil bostadsrättsförening med låg belåning på endast 2661 kr/m² med flertalet stora renoveringar gjorda som t.ex. stamrenovering och byte till säkerhetsdörrar. I föreningen finns en fräsch bastu och relax, ett mindre gym samt en övernattningslägenhet. Mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats och flera sittgrupper i ett skyddat och barnvänligt läge.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 5 minuters cykelavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Fålhagen

Det finns många anledningar till att Fålhagen är ett av Uppsalas mest populära bostadsområden! Här bor du centralt men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område.

Historik

"Fåålehage lyder til Sätuna" sägs det på en karta från 1635. Sätuna var då en gård öster om själva Uppsala. Från början var Fålhagen en beteshage för fålar (unghästar). Fålhagen präglas idag av blandad bebyggelse, allt från lägenheter till större villor.

Kommunikation

Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter till alla Uppsalas hörn men även utanför stadens gränser. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Fritid och friluftsliv

I Fålhagen finner du flertalet parker och lekplatser bland annat S:t Göransparken, Frodeparken och Vallbydungen. I närområdet finns även ett antal gym och vid Österängens IP finns fotbollsplan och löparbana. Vid Fålhagen IP övar många på löpsteget samt åker skidor och skridskor vintertid.

Service och barnomsorg

Det centrala läget ger dig närhet till Centralstationen med matbutik, hotell, restauranger samt Vaksala torg med Uppsala Konsert & Kongress. I Kvarnengallerian finns apotek, systembolag, livsmedelsbutik, frisör och restauranger m.m. På cykel- och gångavstånd nås Uppsalas stadskärna som erbjuder ett stort antal fackhandelsbutiker, caféer, restauranger och gym. I city ligger de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket välbesökta studentnationerna. I Fålhagen finns flertalet förskolor och skolor, bl.a. Petterslunds förskola, Frodeparkens förskola, Almtunaskolan (Åk. F-6), Vaksalaskolan (Åk. F-9) och Celsiusskolan (gymnasium).

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.