Petterslundsgatan 9 G

Petterslundsgatan 9 G

Slutpris

2 895 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 9 G


Slutpris
2 895 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Väldisponerad 4:a i genomgående gott skick med två badrum och balkong!

Välkommen till Petterslundsgatan 9G och denna rymliga fyra i genomgående gott skick!

Denna bostad erbjuder ett modernt och välutrustat kök, ett ljust och rymligt vardagsrum med gott ljusinsläpp från större fönsterparti, tre sovrum och ett fräscht helkaklat badrum samt en mindre WC. Bostadens möblerbara balkong i sydöstligt läge nås från ett av sovrummen. Vidare finns goda förvaringsmöjligheter tack vare två klädkammare, flertalet garderober samt att bostadsrättsinnehavaren disponerar två stycken förråd.

Brf Dan är en stabil bostadsrättsförening med låg belåning på endast 2661 kr/m² med flertalet stora renoveringar gjorda som t.ex. stamrenovering och byte till säkerhetsdörrar. I föreningen finns en fräsch bastu och relax, ett mindre gym samt en övernattningslägenhet. Mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats och flera sittgrupper i ett skyddat och barnvänligt läge.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 5 minuters cykelavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.


Boarea
84.1 kvm
Avgift
3 745 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.