Petterslundsgatan 19 / Fålhagen / Uppsala

Stor gavel 2:a med balkong och fin utsikt högst upp i huset!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
61,3 kvm
Avgift
2 863 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2018-10-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad gavellägenhet högst upp i huset i populära Fålhagen. Lägenheten har ett fint stamrenoverat badrum i smakfulla moderna färger och utrustat med bland annat dusch och vägghängd wc. Äldre kök med potential som har matplats vid fönster. Övriga ytskikt i hall, vardagsrum och sovrum är välskötta men ej renoverade under senare tid.

Stabil bostadsrättsförening med låg belåning och flera stora renoveringar gjorda som t.ex. stamrenovering och byte till säkerhetsdörrar. Både bredband och basutbud på kabel-tv ingår i månadsavgiften. Mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats och flera sittgrupper. Fina gemensamma utrymmen som två tvättstugor och en bastu med relaxdel i källaren.

Fålhagen är ett omtyckt och attraktivt område med ett fantastiskt pendlarläge med endast Resecentrum och City en kort promenad bort. Alldeles i närheten finns det en mataffär och inom bekvämt avstånd finns Vaksala Torg, Uppsala Konsert & Kongress, affärshuset Kvarnen samt ett bra utbud av restauranger.

Sammanfattningsvis en ljus och rymlig 2:a högst upp i huset med utvecklingspotential i en attraktiv förening och område.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration