Petterslundsgatan 18 A (E52) / Fålhagen / Uppsala

Nybyggd 1:a i befintlig förening med stabil ekonomi!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
1 913 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2019-04-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2019-04-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fålhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Du erbjuds nu en unik möjlighet! Möjligheten att bo i en modern och smakfull nyproducerad lägenhet i en äldre förening med stabil ekonomi! Denna bostad har genomgående hög standard samt det lilla extra för dig som vill ha något utöver det vanliga. Tack vare en väl tilltagen ljusbrunn skapas ett gott ljusinsläpp och en härlig rymd i bostaden. Lägenheten beräknas stå färdig för inflytt i mitten av augusti.

Köket kommer från Epoq och du har flera färger att välja på utan att det kostar extra. Handtag och knoppar kan du också välja. De är fullvärdiga kök med integrerad kyl/frys, spis, kombinerad ugn och micro samt plats för integrerad diskmaskin. Bänkskiva och stänkskydd i färgmatchat laminat. Badrummet är något extra i denna lägenhet! Samma höga designnivå som andra nybyggda badrum. Material i vettiga prisnivåer men en design som du normalt hittar i betydligt dyrare objekt Kanske något för dig som är lite yngre men inte nödvändigtvis. Den planerade takhöjden är ca 2,36 meter.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 5 minuters cykelavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren samt till en utmärkt utgångspunkt för dig som student, oavsett vart i staden du studerar! Du som student har här även nära till universitets nationer. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration