Petterslundsgatan 22 b

Petterslundsgatan 22 b

Slutpris

2 475 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 22 b


Slutpris
2 475 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Ljus och fräsch 3:a i Fålhagen med låg avgift och belägen högst upp med balkong i soligt sydostläge!

Varmt välkomna till denna ljusa och trevliga 3:a belägen högst upp i fastigheten i lugna Fålhagen/Petterslund! Här bor ni med optimalt läge med gångavstånd till centrum och med närhet till service, skolor och kommunikationer men ändå lugnt mot lummig innergård.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i två garderober, nyrenoverat (2016) och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds två sovrum varav det ena är väl tilltaget, har en intilliggande klädkammare och utgång till trallbelagd balkong i sydostläge med sol från morgon till eftermiddag. Det rymliga vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp i hela lägenheten. Planlösningen mot det vita stilrena köket är delvis öppet och skiljs åt genom en inkaklad bardisk och blir en härlig sällskapsyta. Lägenheten är genomgående i mycket bra skick med ljusa, fina ytskikt och med vackra parkettgolv i ek.

Brf Duvan är en stabil förening med låga månadsavgifter där värme, vatten och bostadsrättstillägg ingår (obligatorisk tillägg för bredband, telefoni och kabel-tv (grundutbud)på 165 kr/månad). På föreningens lugna och gröna innergård finns gott om plats för lek och avkoppling i gemensamma utemöbler samt grillmöjligheter under sommarhalvåret.

Här bor ni i ett omtyckt och attraktivt område med ett fantastiskt pendlarläge med Resecentrum och city med all tänkbar service en kort promenad bort. Alldeles i närheten finns det en mataffär och inom bekvämt avstånd finns också Vaksala Torg, Uppsala Konsert & Kongress, affärshuset Kvarnen samt ett bra utbud av restauranger.

Välkommen hem!


Boarea
69.7 kvm
Avgift
3 829 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-12-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.