Portalgatan 23

Portalgatan 23

Slutpris

2 880 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 23


Slutpris
2 880 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Välplanerad gavel-2:a med härlig takterrass om 25 m² i söderläge!

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a med stor takterrass om 25 m² i härligt söderläge, belägen i populära Kapellgärdet!
Vid ankomst erbjuder lägenheten en ljus och möblerbar hall med plats för avhängning samt ingång till rymlig klädkammare. Vidare finner vi ett fullt utrustat modernt kök med gott om förvaring och härligt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger lägenheten rymd och välkomnar till trevliga middagar med familj och vänner. Från vardagsrummet nås takterrassen med utsikt över innergården och skymt av Domkyrkotornen. Lägenheten erbjuder även ett sovrum med gott om förvaring och ett rymligt och helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni lugnt men ändå centralt med promenadavstånd till Uppsalas stadskärna och Resecentrum, för dig som pendlar. I närheten finns även frisör, närlivsbutik och gym. Uppsala Konsert och Kongress, Vaksala Torg och gallerian Kvarnen kan nås på kort promenad. Här finns apotek, systembolag och mataffär mm. I närområdet finns stadsdelsparken, Kapellgärdsparken, som rustats upp för både unga och gamla. På cykel tar man sig snabbt till både Fyrishov och Röbo med sköna motionsspår och fina promenadstigar till Gamla Uppsala.

Välkommen hem!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 422 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-04-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2017-04-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.