Sök Meny
Såld

Uppsala - Kapellgärdet / Portalgatan 59

Takterrass på hela 24 m² i perfekt kvällssolsläge

Unik takvåning om 109 m², 4 rok, två badrum och en mycket stor och delvis inglasad takterrass i fritt västligt läge med sol från mitt på dagen till solnedgången. Missa inte denna chans att förvärva en lägenhet som har det mesta en bostad kan erbjuda för att bistå till hög livskvalité. Centralt, modernt, bekvämt, rymligt, har parkeringsgarage i källaren, hiss både från markplan och garage, tre sovrum, två badrum, tvättmöjlighet i lägenheten. Det mest unika är ändå takterrassen som är hela 24 m² stor med gott insynsskydd. Den är delvis inglasad vilket medger nyttjande större delen av året. Huvuddelen är belägen under bar himmel och har mycket bra möbleringsmöjligheter för både matbord, soffgrupp, solstolar, grillplats och planteringar. City och Resecentrum nås med 15 min promenad eller 5 min på cykel.

Sponsrade länkar
Uppsala / Kapellgärdet
Portalgatan 59
Slutpris: 4 500 000 kr
Boarea: 109 kvm
Avgift: 6 361 kr/mån
Driftkostnad: 600 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 6 av 6 (Hiss finns)
Såld: 2017-08-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Portalgatan