Portalgatan 59 / Kapellgärdet / Uppsala

Takterrass på hela 24 m² i perfekt kvällssolsläge

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
109 kvm
Avgift
6 361 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2017-08-24. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik takvåning om 109 m², 4 rok, två badrum och en mycket stor och delvis inglasad takterrass i fritt västligt läge med sol från mitt på dagen till solnedgången. Missa inte denna chans att förvärva en lägenhet som har det mesta en bostad kan erbjuda för att bistå till hög livskvalité. Centralt, modernt, bekvämt, rymligt, har parkeringsgarage i källaren, hiss både från markplan och garage, tre sovrum, två badrum, tvättmöjlighet i lägenheten. Det mest unika är ändå takterrassen som är hela 24 m² stor med gott insynsskydd. Den är delvis inglasad vilket medger nyttjande större delen av året. Huvuddelen är belägen under bar himmel och har mycket bra möbleringsmöjligheter för både matbord, soffgrupp, solstolar, grillplats och planteringar. City och Resecentrum nås med 15 min promenad eller 5 min på cykel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration