Portalgatan 9 / Kapellgärdet / UPPSALA

Ljus och stilren 4:a i Kapellgärdet!

Slutpris
3 095 000 kr
Boarea
101 kvm
Avgift
5 165 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2017-09-21. Se alla våra försäljningar i UPPSALA samt även på Portalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS.
Välkommen till denna ljusa och stilrena bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Utgång till den inglasade balkongen från vardagsrummet. Väldisponerad lägenhet med bra storlek på samtliga rum. På föreningens innergård kan familjens minsta medlemmar njuta av en välskött lekpark. Här är en bostad där ni endast behöver flytta in och börja njuta!

I omtyckta och populära Kapellgärdet är det nära till City och Centralstationen samtidigt som närservice i form av minilivs, gym och frisör finns i området. Fyrishov ligger inom ett bekvämt avstånd för sport, bad och träning. Önskas rekreation finns Kapellgärdesparken nära och friluftsområdet Röbo en cykeltur bort. I området finns även förskola och skola.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration