Portalgatan 17

Portalgatan 17

Slutpris

2 470 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 17


Slutpris
2 470 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

3:a i markplan med balkong i Kapellgärdet!

Bekvämt belägen på markplan finns denna trivsamma lägenhet om tre rum och kök med balkong i västerläge. Här erbjuds ett stilrent kök med matplats för 4-6 personer, ett stort och luftigt vardagsrum samt två sovrum i bra storlekar. Ett väl tilltaget och mycket fräscht badrum utrustat med golvvärme, stort badkar, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten ligger bra placerad med fönster i två väderstreck, balkongen vetter mot en lugnare gata och från köket och ett av sovrummen har man utsikt mot den fina och välskötta innergården som erbjuder grönyta och lekplats.

Lägenheten på Portalgatan 17 har ett mycket bra läge i populära Kapellgärdet med ett bekvämt avstånd till City och Centralstationen. Handel och service finns att ta del av vid Kvarnengallerian och i närområdet finns det minilivs, gym och frisör. I området finns det skolor och förskolor samt trivsamma Kapellgärdsparken att umgås i en härlig dag. För de aktiva finns Fyrishov med bad, sport och träning samt Röbo friluftsområde på behändigt avstånd.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 303 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2017-10-11

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2017-10-11. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.