Portalgatan 76 / Kapellgärdet / Uppsala

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
4 954 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Portalgatan såldes av oss 2018-01-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Portalgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FAST PRIS, kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning! Välkommen till denna ljusa och fräscha hörn-4:a om 100 kvm på våning 4/5 i Kapellgärdet. Öppen och ljus hall med stor inredd klädkammare med skjutdörrsgarderober med inredning och belysning. Det ena helkaklade badrummet med dusch och det andra med badkar och TM och TT, båda våtutrymmen med golvvärme. 3 sovrum i olika storlekar med förvaring i garderober/skjutdörrsgarderober i samtliga. Luftigt och ljust vardagsrum med stora fönster i två väderstreck i öppen planlösning mot det vita köket. Här får ni plats med både stor soffgrupp och stort matbord för många matgäster. Köket med full maskinell utrustning, vissa maskiner inbyggda, andra integrerade. Till lägenheten hör förråd i källaren om ca 5 kvm. Lägenheten är i mycket bra skick! Föreningen har en egen gårdsplats/innergård med lekplats, sittmöbler och grillmöjligheter samt gräsytor och planteringar i olika höjd, träd och låga buskar som skapar utrymme för lek, men även för lugn och ro.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration