Portalgatan 63

Portalgatan 63

Slutpris

2 650 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 63


Slutpris
2 650 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Rymlig 3:a högt upp i huset med inglasad balkong!

*FAST PRIS* *Ring för visning!*
Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a med en stor och högt belägen inglasad balkong. Lägenheten erbjuder en hall med plats för avhängning och förvaring i både garderob och klädkammare/förråd. Kök med köksö och väl tilltagen matplats. Badrummet är helkaklat i smakfulla färger och utrustat med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två sovrum i bra storlek där det större har mycket goda förvaringsmöjligheter. Mellan sovrummen finns en inre hall som har en praktisk och användbar klädkammare. Stort vardagsrum i öppen planlösning mot kök och med utgång till balkong från matplatsen med utsikt mot föreningens fina innergård. Lägenheten har genomgående hög standard med vackra parkettgolv och ljusa, fina ytskikt.

Här bor du praktiskt med hiss från markplan och garage i källaren samt tvättstuga i entréplan. Tillgång till trevlig innergård med plats för både avkoppling och lek för de minsta. Brf Tryckaren är en stor stabil förening där värme, vatten, Telia Triple Play (TV, Bredband (100 Mbps/s) och IP-telefoni) ingår i månadsavgiften.

Lediga garageplatser finns för närvarande!

Kapellgärdet är ett populärt område med närhet till det mesta, bekvämt för dig som pendlar eller arbetar centralt. I närheten finns Resecentrum, Vaksala torg, UKK och köpcentret Kvarnen med god service. På gångavstånd finns också centrum med all dess bekvämlighet. För dig som vill röra på dig finns fina löpspår i Röbo samt närliggande träningsanläggningar. I området finns också förskolor och skolor.

Välkommen på visning!


Boarea
91 kvm
Avgift
5 502 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.