Portalgatan 52

Portalgatan 52

Slutpris

3 450 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Portalgatan 52


Slutpris
3 450 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Gavellägenhet med två balkonger!

Varmt välkommen till denna stilfulla och ljusa gavellägenhet med fri sikt över Portalparken. Bostaden är belägen högt upp i byggnaden, vilket tillsammans med gavelläget skapar ett härligt ljusinsläpp. Bostaden är välplanerad med öppna sällskapsytor och sovrummen är lugnt belägna och separerade från lägenhetens sociala ytor. På den lilla balkongen kan du njuta av morgonkaffet till dagens första solstrålar, och på kvällen förflyttar du dig till den stora inglasade balkongen där kvällssolen skapar en rogivande atmosfär som kan nyttjas större delarna av året för den som önskar.

Bostaden är genomgående i mycket god standard. Lägenheten har nyligen förärats med ytterligare ett sovrum som får del av vardagsrummets rika ljusinsläpp genom den exklusiva spröjsade glasväggen i industristil. Detta rum används för närvarande som kontor.

Bostaden ligger på ypperligt pendlarläge där du når centralstationen på 7 minuter. Vidare är det lätt att ta sig ut på Bärbyleden för att sedan smidigt ta sig ut på E4:an.

Bostadsrättsföreningen Gröna Huset färdigställdes 2014 och har en välskött ekonomi. Under augusti 2021 installeras solceller på taket, vilket kommer ge föreningen en betydligt lägre elkostnad under kommande år. Det är inte bara färgen på huset som är grön utan även dess elförbrukning. Garageplatser finns i källaren, varav flera laddplatser för elbilar.

I området Kapellgärdet bor du i ett modernt och familjärt område med närhet till flera parkmiljöer och promenadstråk. Här bor du i lugna och barnvänliga kvarter, utan att tumma på närheten till stadens utbud och puls. Ett stenkast bort finner du Actic Tornet som är en trivsam gymanläggning med generösa öppettider. Du tar dig även snabbt och enkelt till Fyrishov för bad och träning, och för dig som uppskattar härliga motionsspår rekommenderas närliggande Gamla Uppsala Högar och Röbo. Precis runt hörnet finner du alla nödvändigheter i den lokala närbutiken med postombud. För ett mer välsorterat utbud promenerar du med enkelhet ner till affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, frisör, systembolag och restauranger,

Denna bostad bör verkligen ses på plats! Varmt välkomna till Portalgatan 52!


Boarea
91 kvm
Avgift
4 978 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-08-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.