Prästgårdsgatan 12 A / Luthagen / Uppsala

Balkong mot stor och grönskande innergård!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 305 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästgårdsgatan såldes av oss 2019-01-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Prästgårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Luthagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Prästgårdsgatan 12 A och HSB Brf 36 Vreten!

I omtyckt område nära Stabbyskogens friluftsområde erbjuds nu denna ljusa och välplanerade 2:a belägen på våning tre med hiss från markplan. Lägenheten fördelar sig på hall med förvaring i två st klädkammare/förråd, ett socialt kök med gott om arbetsytor och förvaring samt ett vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket bidrar med rikligt ljusinsläpp till rummet. Via vardagsrummet nås balkongen som vetter mot föreningens innergård. Sovrum i bra storlek med förvaring i två garderober och badrum utrustat med badkar!

Föreningen har många gemensamma utrymmen för deras medlemmar att nyttja. Här finns ett övernattningsrum att hyra för 75 kr/natt, motionsrum, bastu, samlingslokal, snickeri- och måleriverkstad, cykelförråd, 3 tvättstugor samt 2 tvättstaplar. På föreningens innergård finns fruktträd, trädgårdsmöbler, grillplats samt lekplats - här finns något som passar alla åldrar!

Som boende i Stabby/Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som city och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. I härliga Stabbyskogen finns gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser och i Tegnérparken erbjuds plats för picknickar och lek. Studerande vid Ekonomikum har en promenad på ca 5-10 minuter från bostaden och därifrån trafikerar många av stads- och regionbussarna. Stadsbuss 9 trafikerar närmast bostaden med hållplats vid Stabby Prästgård och buss nr 1 med hållplats vid Börjegatan trafikerar direkt till Akademiska Sjukhuset eller motsatta hållet till IKEA. Vid Mimmi Ekholms plats erbjuds närservice i form av ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Även Coop Konsum finns inom ett kort promenadavstånd och önskas ett större utbud av livsmedel finns även Nelins nära. Restaurang Arom serverar både lunch och à la carte med en trevlig uteservering när vädret och årstiden tillåter!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration