Prefektgatan 1 / Rosendal / Uppsala

Kvadratsmart och modern tvåa högst upp i huset!

Slutpris
2 110 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
1 908 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prefektgatan såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Prefektgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosendal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Prefektgatan 1 finns nu en möjlighet att köpa en helt nyproducerat bostad som verkligen andas kvalitet. Denna tvårummare med vackert ljusinsläpp och smarta förvaringslösningar erbjuder allt man kan förvänta sig av ett modernt boende. Här möts du av en kvadratsmart och modern lägenhet med öppen planlösning och platsbyggda garderober.

Botanikern är en nybildad förening med en stor takterrass att nyttja som bland annat tillhandahåller takterrass, garage och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 1 908 kronor ingår vatten, värme och bostadsrättstillägg.

I Rosendal bor du i snabbväxande kvarter. Utöver bra kommunikationer och centrum finns här både BMC och Ångströmslaboratoriet samt Ultuna/SLU på bekvämt avstånd – perfekt för dig som studerar! Perfekt för dig som även letar efter ditt första boende tack vare närheten till stadskärnan. I det här området är det lätt att trivas!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Rosendal

Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Här välkomnas ni av en härlig mix av bostäder, handel och service. Rosendal har ett bekvämt läge till universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär samt värdefulla park- och naturområden. Här bor ni i ett grönskande läge med Uppsala Centrum på kort cykel och promenadavstånd.

Kommunikation

Närhet till goda bussförbindelser längst med Vårdsätravägen där flera busslinjer trafikerar. I Rosendal bor du på gång och cykelavstånd till Uppsalas stadskärna (ca 10 minuter) med all service du kan tänka dig.

Fritid och friluftsliv

Granne med Rosendal finner ni omtyckta Stadsskogen som ger möjlighet till härliga promenader. Stadsskogen är ett stort parkområde som upplevs som en blandskog. I området finns mycket goda möjligheter till ett aktivt ute- och friluftsliv. Här kan ni utöva löpning, utegym, svampplockning, vandring och barnaktiviteter samt på vintern åka längdskidor i elljusspåret. I närheten finns även en omtyckt frisbeegolfbana och man tar sig snabbt till Studenternas för skridskoåkning på vintern.

Service

I Rosendal bor ni med flertalet aktiviteter runt knuten - här finns något för alla! I den nya aktivitetsparken finns basketplan, paddelbanor och löparbana. Närmsta Gym finner ni i USIF Arena och likaså tennis samt squash. ICA Rosendal och ett flertal restauranger finns i området.

Skola och barnomsorg

Flera förskolor finns i området och de har både privat och kommunal regi. Närmsta förskola/grundskola är Liten lär och Malmaskolan. På kort avstånd har ni bland annat BMC, Ångströmslaboratoriet och SLU samt flertalet skolor längst med Dag Hammarskjölds Väg.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.