Råbyvägen 55 f

Råbyvägen 55 f

Slutpris

1 395 000 kr


Gränby— Uppsala

Råbyvägen 55 f


Slutpris
1 395 000 kr

Gränby— Uppsala

Ljus och yteffektiv 1:a i expanderande Gränby!

Varmt välkommen till denna ljusa och yteffektiva 1:a belägen i expanderande Gränby!

Lägenhetens planlösning fördelar sig på entré i hall med plats för avhängning och förvaringsmöjligheter i två garderober, modernt och välutrustat kök med öppen planlösning mot rummet där det finns plats för matbord, vardagsrumsdel med fransk balkong samt sovdel. Från rummets stora fönster ges gott om ljusinsläpp och härlig utsikt över taken. Vidare erbjuds ett rymligt helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Lägenheten har genomgående ljusa och stilrena materialval. Nytt och bekvämt boende med hiss från markplan.

Här bor ni i ett spännande och expanderande område i Gränby med närhet till det mesta. I direkt närhet finns en Ica-butik, restaurang och träningsanläggning och på gångavstånd finns Gränby centrum med all tänkbar service samt gröna Gränbyparken med promendadstråk och plats för avkoppling. Utanför huset finns kommunikationer som tar dig ner till centrum på några minuter men även fina cykelvägar. För dig som pendlar finns E4-ans på- och avfart nära till hands. En bit upp på gatan finns också Gränby sportfält där ni kan utöva en rad idrotter såsom innebandy, friidrott, hockey, bandy, konståkning, tennis, fysträning, badminton, bordtennis, squash, golf m.fl.

Välkommen hem!


Boarea
29 kvm
Avgift
2 013 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2018-06-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.