Råbyvägen 55f / Uppsala

Välplanerad och toppmodern 2:a med balkong

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 063 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2019-02-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2019-02-23. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Råbyvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Välkommen till en välplanerad och toppmodern 2:a med öppen planlösning. Här får du möjlighet att bo med en mycket bra avgift där bredband, tv (bas utbud) redan ingår i avgiften. Här får du möjligheten att bo på med ett suveränt pendlarläge och närhet till flertalet mataffärer och smidigt cykelavstånd in till stadskärnan. Bostaden har hög standard med smakfulla inredningsdetaljer genom hela lägenheten.

Här på Råbyvägen bor du i ett lugnt område med närhet till grönområden och sportaktiviteter vid Gränby sportfält med IFU Arena och ishallar samt UTK-hallen med tennis, squash och badminton. Vidare har du möjlighet till service vid ICA Råbyvägen, Gränby köpcentrum, Willys, vårdcentral samt apotek. Du har mycket nära till påfarterna vid E4:an samt till Tycho hedens väg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration