Råbyvägen 28 / Kapellgärdsallén / Uppsala

Öppen och ljus tvåa med utmärkt planlösning och stor balkong

Slutpris
1 630 000 kr
Boarea
41,5 kvm
Avgift
3 381 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kapellgärdsallén är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här välkomnas du in i en fin och ljus tvåa på fjärde våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Lägenhetens 41.5 kvadratmeter ger alla förutsättningar för att verkligen trivas.

Brf Tornfalken är en stabil förening med en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen har gemensamma utrymmen så som cykelrum, övernattningslägenhet och garage. I månadsavgiften ingår vatten, värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg om 229 kr tillkommer utöver månadsavgiften, som avser TV grundutbud och Internet.

Här bor du med närhet till city som erbjuder all tänkbar service. Kvarnengallerian (med bl. a. mataffär, apotek och systembolag) är belägen lite drygt 1,1 km från bostaden. ICA nära finns även på Råbyvägen 61 C. Inte långt bort från bostaden ligger Resecentrum och med bil når du enkelt på-/avfart till E4:an - vilket gör denna bostad alldeles perfekt, även för pendlaren!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration