Råbyvägen 78

Råbyvägen 78

Slutpris

1 800 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Råbyvägen 78


Slutpris
1 800 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Rymlig 2:a med två balkonger! NYTT PRIS!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade tvåa med goda förvaringsmöjligheter och balkonger i två olika väderstreck! Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och närhet till både city och Gränby Centrum men även till rekreation som grönområden och idrottsanläggningar.

Planlösningen erbjuder entré i hall med förvaring i garderober och plats för avhängning. Vidare finner ni ett praktiskt kök med full maskinell utrustning och genomgående ljus inredning . Här finns gott om förvaring i skåp och lådor. Arbetsdelen är smart avskärmad mot vardagsrummet och köket öppnar upp till en ljus matplats för 4-6 personer invid stora fönster. Vardagsrummet har plats för både soffa och tv möbel och härifrån nås en av lägenhetens två balkonger, ett extra rum för fin samvaro ljumna sommardagar. I anslutning till vardagsrummet finner ni en en praktisk klädkammare med fönster som i dagsläget nyttjas som kontor. Via det väl tilltagna sovrummet med förvaring i garderober samt gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler, når ni lägenhetens andra balkong som är inglasad, mot innergård. Badrummet är helkaklat med vikbara duschväggar och en praktisk tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare.

Råbyvägen har växt fram till ett modernt och trivsamt nytt område med närhet till Gränbyparkens stora grönområden och lekplatser samt inte minst Gränby Centrum och Gränbystaden. Här finns gott om närservice med restauranger och ICA-butik samt två olika gym. I närområdet finns även skola, förskola, 4H-gård och idrottsarenor som UTK, IFU Arena, Gränby Ishall mm.

Varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 853 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-12-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Råbyvägen såldes av oss 2022-12-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Råbyvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.