Rådjursstigen 4 B

Rådjursstigen 4 B

Slutpris

3 750 000 kr


Sunnersta/Graneberg— Uppsala

Rådjursstigen 4 B


Slutpris
3 750 000 kr

Sunnersta/Graneberg— Uppsala

Tomt med sjönära läge i Sunnersta/Graneberg!

För dig som söker en sjö- och stadsnära tomt finns nu en sällan skådad möjlighet att bygga ditt drömhus i Sunnersta/Graneberg!

Tomten är belägen på lugna Rådjursstigen med direkt närhet till vackra promenadstråk längs med Ekoln och Fyrisån. Tomten är byggvänlig och relativt plan. Vatten och avlopp är förberett och framdraget till tomtgräns för anslutning. Anslutningsavgift för detta har erlagts av nuvarande ägare. Säljaren erbjuder i samråd med potentiell köpare att ombesörja och bekosta demontering av pool och altan samt utjämning och byggnation av stödmur mot grannfastigheten (4A).

Läget på tomten är optimalt för den aktiva familjen med skog och löpspår (Blå spåret) precis utanför huset. Endast en kort promenad till Sunnerstaåsen där ni finner elljusspår, utegym och flera löpspår. Bara en liten bit från bostaden finner ni barnvänliga Sunnerstabadet och inom promenadavstånd även Lyssnaängsbadet som under sommaren erbjuder er kiosk, badbryggor och toaletter. Vintertid finns en populär pulkabacke samt Sunnersta Alpin med liftar och kvällsbelysning. Här finns också flera grillplatser och ett café med skiduthyrning. Kursgården Alnäs ligger bekvämt nedanför backen, här kan barnen roa sig med hinderbana, fotbollsplaner mm. Vid Nedre Föret finns för den naturintresserade ett rikt fågelliv som tidvis lockar många fågelskådare. I Sunnersta finns flera förskolor att välja mellan och grundskolan Sunnerstaskolan nås på ca 10 minuters promenad. Matbutiken Coop med generösa öppettider ligger på bekvämt promenadavstånd och övrig tänkbar service finner ni i Gottsunda Centrum som bl a erbjuder tre större matbutiker, café, restauranger, systembolag, apotek, vårdcentral, BVC, bibliotek och badhus med gym.

Det här får ni bygga enligt stadsplanen:
- Ett bostadshus och ett uthus eller en gårdsbyggnad per fastighet
- Högst 2 våningar
- Högst 6 meter i byggnadshöjd

Planbeskrivning och plankarta finner ni under fliken Dokument och Länkar.

Välkommen att boka in er på den planerade visningen den 11/9 eller kontakta mäklaren för att boka en privatvisning!


Upplåtelseform
Äganderätt

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna tomt på Rådjursstigen såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rådjursstigen.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.