Sök Meny
Såld

Uppsala - Ramstalund / Ramstalundsvägen 13L

HÄRLIG UTEPLATS MED FÖRMIDDAGSSOL

Välkommen till denna rymliga 2:a belägen i markplan med tillgång till härlig uteplats på både fram- och baksidan. Baksidans uteplats nås från vardagsrummet och består av trädäck där ni avnjuter härlig morgon- och förmiddagssol. Utanför trädäcket finns även gräsyta som bostadsrättsägaren disponerar och tar hand om. Förråd finns i byggnaden utanför entrén och till bostadsrätten hör en garageplats som ingår i månadsavgiften.

Välplanerad planlösning som disponeras enligt följande: Badrum med badkar. Rejält kök med gott om plats för bord, god arbetsyta samt bra förvaringsmöjligheter. Tvättstuga med tvättmaskin, torkställning, hyllsystem samt tvättho. Mindre vägg har satts upp i vardagsrummet för att skapa en sovalkov, väggen kan vid behov tas ned. Ljust sovrum med bra storlek. I bostaden finns även väl tilltagen klädkammare.

Ramstalund är ett lugnt och trevligt område beläget ca 15-20 minuter från Uppsalas stadskärna samt ca 10 minuter från Stenhagens handelsområde. Bra bussförbindelse till både Uppsala och Enköping med ca 3-4 avgångar/h en vanlig vardag.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Ramstalund
Ramstalundsvägen 13L
Slutpris: 1 350 000 kr
Boarea: 62,5 kvm
Avgift: 3 413 kr/mån
Driftkostnad: 1 325 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: BV av 2
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Ramstalundsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.