Sök Meny
Såld

Uppsala - Ramstalund / Ramstalundsvägen 13L

HÄRLIG UTEPLATS MED FÖRMIDDAGSSOL

Välkommen till denna rymliga 2:a belägen i markplan med tillgång till härlig uteplats på både fram- och baksidan. Baksidans uteplats nås från vardagsrummet och består av trädäck där ni avnjuter härlig morgon- och förmiddagssol. Utanför trädäcket finns även gräsyta som bostadsrättsägaren disponerar och tar hand om. Förråd finns i byggnaden utanför entrén och till bostadsrätten hör en garageplats som ingår i månadsavgiften.

Välplanerad planlösning som disponeras enligt följande: Badrum med badkar. Rejält kök med gott om plats för bord, god arbetsyta samt bra förvaringsmöjligheter. Tvättstuga med tvättmaskin, torkställning, hyllsystem samt tvättho. Mindre vägg har satts upp i vardagsrummet för att skapa en sovalkov, väggen kan vid behov tas ned. Ljust sovrum med bra storlek. I bostaden finns även väl tilltagen klädkammare.

Ramstalund är ett lugnt och trevligt område beläget ca 15-20 minuter från Uppsalas stadskärna samt ca 10 minuter från Stenhagens handelsområde. Bra bussförbindelse till både Uppsala och Enköping med ca 3-4 avgångar/h en vanlig vardag.

Välkommen hem!

Sponsrade länkar
Uppsala / Ramstalund
Ramstalundsvägen 13L
Slutpris: 1 350 000 kr
Boarea: 62,5 kvm
Avgift: 3 413 kr/mån
Driftkostnad: 1 325 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-06-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Uppsala / Uppsala / Ramstalundsvägen