Ramstalundsvägen 13L / Ramstalund / Uppsala

HÄRLIG UTEPLATS MED FÖRMIDDAGSSOL

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
62,5 kvm
Avgift
3 413 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ramstalundsvägen såldes av oss 2017-06-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ramstalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ramstalund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna rymliga 2:a belägen i markplan med tillgång till härlig uteplats på både fram- och baksidan. Baksidans uteplats nås från vardagsrummet och består av trädäck där ni avnjuter härlig morgon- och förmiddagssol. Utanför trädäcket finns även gräsyta som bostadsrättsägaren disponerar och tar hand om. Förråd finns i byggnaden utanför entrén och till bostadsrätten hör en garageplats som ingår i månadsavgiften.

Välplanerad planlösning som disponeras enligt följande: Badrum med badkar. Rejält kök med gott om plats för bord, god arbetsyta samt bra förvaringsmöjligheter. Tvättstuga med tvättmaskin, torkställning, hyllsystem samt tvättho. Mindre vägg har satts upp i vardagsrummet för att skapa en sovalkov, väggen kan vid behov tas ned. Ljust sovrum med bra storlek. I bostaden finns även väl tilltagen klädkammare.

Ramstalund är ett lugnt och trevligt område beläget ca 15-20 minuter från Uppsalas stadskärna samt ca 10 minuter från Stenhagens handelsområde. Bra bussförbindelse till både Uppsala och Enköping med ca 3-4 avgångar/h en vanlig vardag.

Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration