Ramstalundsvägen 13 R

Ramstalundsvägen 13 R

Slutpris

2 270 000 kr


Ramstalund— Uppsala

Ramstalundsvägen 13 R


Slutpris
2 270 000 kr

Ramstalund— Uppsala

BRF-RADHUS MED GAVELLÄGE SAMT TVÅ UTEPLATSER

Välkommen till detta välskötta gavelradhus med tre sovrum, två badrum, tvättstuga, vardagsrum samt välutrustat kök. Stora delar av bostaden har under de senaste åren renoverats och ytskikten är genomgående fräscha. Baksidans uteplats nås från vardagsrummet och består av trädäck beläget i ostligt läge, perfekt för morgon- och förmiddagskaffet. Utanför trädäcket finns även gräsyta som bostadsrättsägaren disponerar och tar hand om. Gräsytan går runt huset till framsidan och här finns en stenlagd uteplats där ni avnjuter härlig kvällssol. I bostaden finns två klädkammare och i byggnaden utanför entrén finns ett rymligt förråd. Till bostadsrätten hör en garageplats som ingår i månadsavgiften och vid behov finns även p-plats med el, som med stor sannolikhet kommer finnas tillgängliga att hyra för 250 kr/mån utan kötid.

BRF Ramstalund är en stabil förening med långsiktigt tänk som nyligen uppdaterat sin underhållsplan. Målning av husfasaderna är det underhåll som ligger närmast till hands och renoveringen har delats upp i tre etapper. Den första etappen slutfördes i sommras och arbetet kommer fortsätta löpande. Föreningen har gemensamt redskapsförråd med exempelvis gräsklippare som medlemar har möjlighet att nyttja.

Ramstalund är ett lugnt och trevligt område beläget ca 15-20 minuter från Uppsalas stadskärna samt ca 10 minuter från Stenhagens handelsområde. Bra bussförbindelse till både Uppsala och Enköping med ca 3-4 avgångar/h en vanlig vardag. I området finns Ramsta Skola med förskola samt låg- och mellanstadieklasser upp till årskurs 6.

Välkommen hem!


Boarea
99.5 kvm
Avgift
4 482 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 & 2
Såld
2017-11-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.