Rasbokils-Tibble 79 / Rasbo, Rasbokil / Uppsala

Lantligt läge med vacker trädgård!

Slutpris
3 065 000 kr
Boarea
136 kvm
Driftkostnad
33 986 kr/år
Totalareal
1 590 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Rasbokils-Tibble såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rasbokils-Tibble

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rasbo, Rasbokil är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rasbo och Rasbokils-Tibble 79!

Här finner du en trivsam enplansvilla med fyra sovrum och två badrum. Bostaden erbjuder sociala ytor med bland annat generöst kök där matplatsen rymmer minst 6 personer. Vidare finns ett matrum och ett vardagsrum med stor öppning emellan för trivsam atmosfär. Här kan hela familjen samlas tillsammans med släkt och vänner och duka upp långbordet vid festliga tillfällen. Under kalla vinterdagar kan ni elda i täljstenskaminen som sprider mysfaktor med sprakande värme under kalla vinterdagar, samtidigt som ni blickar ut genom vardagsrummets burspråk som vetter mot baksidans skogsparti.

Under sommaren kan ni följa solens strålar från morgon till kväll på de olika uteplatserna. Morgonsolen visar sig på altanen på husets baksida som ni når via utgång direkt från ett av sovrummen och från köket. På eftermiddagen kan ni förflytta er till husets framsida och trädäcket invid huvudingången. På tomten finns också en iordningställd plattbelagd yta - perfekt för utemöbler vid grillmiddagar där ni kan njuta av eftermiddag- och kvällssol. På fastigheten finns en friggebod med vidbyggt vedförråd och garage. På uppfarten finns plats för flera bilar.

Här bor ni i en skyddad miljö och grannhusen tillsammans skapar en idyllisk bymiljö. Skolskjutsen har busshållplats nere vid den asfalterade vägen (vid brevlådorna). Rasbo välkomnar med en vacker natur och bjuder in till härliga skogspromenader. Vill du ta dig ett dopp en varm sommardag har ni ca 4 km till Lafsenbadet med sandstrand och brygga. I tätorten Gåvsta finns Gåvsta förskola och Gåvsta skola (F-9). I Gåvsta finns också en grill/pizzeria och en välsorterad godisbutik. ICA-butik finner ni på närmast håll i Lindbacken. På ca 20 minuter når ni Gränby Centrum med stort utbud av härliga restauranger, butiker & nöjen för hela familjen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration