Regngatan 13 / Gränby / Uppsala

Bekvämt en halv trappa upp

Slutpris
1 525 000 kr
Boarea
59,5 kvm
Avgift
3 551 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Regngatan såldes av oss 2019-05-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Regngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gränby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds möjligheten att sätta er egen prägel och skapa ert nästa drömboende! Bekvämt belägen en halv trappa upp fördelar sig lägenheten på hall med goda förvaringsmöjligheter, ett stamrenoverat badrum, rymligt allrum, kök med plats för matbord samt sovrum med utgång till balkongen med kvällssol. I badrummet är el och vatten framdraget för att installera tvättmaskin. Det är gott om förvaring i lägenheten samt att lägenhetsinnehavaren disponerar över två externa förråd i källarplan!

I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband!

Som boende på Regngatan är det nära till det mesta! På promenadavstånd finns livsmedelsbutik, restauranger och vårdcentral. Via en cykeltur på ca 15 minuter når du city och centralstationen och omvänt, på ca 5-10 min cykeltur nås Gränbystaden med all tänkbar shopping, service och nyöppnad biograf. Kommunikationerna är goda via stadsbussarna som närmst trafikerar Vaksalagatan med täta avgångar. Upprustade Gränbyparken bjuder in till umgänge, lek och motion.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration